REKLAMI GEÇ

BBP’nin milletvekili adayları tanıtıldı

BBP’nin milletvekili adayları tanıtıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli milletvekilleri tanıtım toplantısında konuşan 1.sıra milletvekili adayı Süleyman Oruç, vatandaşlara oyunuzu kullanın çağrısında bulundu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 14:48

BBP Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, milletvekili adayları Süleyman Oruç, Halil İbrahim Yılmaz, Hasan Urcu, Abbas Akyol, Hakkı Oruç, Halil Tetik katıldı. 

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, adayları basına tanıttı. Toplantıda adaylar adına söz alan 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Oruç, seçmene seslenerek “oyunuzu kullanın” çağrısında bulundu.
Seçim çalışmaları esnasında vatandaşların “Biz BBP’ye oy vereceğiz ama oyumuz boşa gidecek” endişeleri ile karşılaştıklarını belirten Oruç, “Evet 7 Haziran seçimlerinde verdiğiniz oy boşa gitti. Ondan önceki seçimlerde de aynı. Ancak 1 Kasım Erken Genel Seçim’de öyle olmayacak. Biz inanarak çalışıyoruz. Siz de inanın BBP’nin varlığı ülke için şanstır, zaruriyetle iktidar olması gerekmektedir” dedi.
Türkiye’nin ekonomik, terör, sınır komşuları ile ilişkileri bakımından yaşadığı sorunları da aktaran Oruç, “Her şeyden önemlisi sosyal yapının bozulması Türkiye’yi tehdit etmektedir. Bunu Cumartesi günü Ankara’nın göbeğinde yaşanan terör olayında hayatını kaybeden 97 kişi için bazıları ağlarken, bazılarının ‘iyi oldu’ dediğini biliyoruz. Bu tehlikeli ayrışmayı, Türkiye’yi bugüne kadar yönetenlerin getirdiğini de buluyoruz. Vatandaşımız 1 Kasım genel seçim bunları çok iyi değerlendirmelidir” diye konuştu.
BBP İl Başkanlığının aday tanıtım toplantısına şehir dışında olduğu gerekçesiyle 2.sıra milletvekili adayı Fatma Karaca katılmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı