REKLAMI GEÇ

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin su zammına ilk tepki İYİ Partili Öztürk’ten

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin su zammına ilk tepki İYİ Partili Öztürk’ten

Büyükşehir Meclisi’nde kabul edilen su zamlarına İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten sert tepki geldi. Öztürk, “Bu zamma evet diyen meclis üyelerini ve Başkan Zolan’ı vatandaşlarımıza ve Allah’a havale ediyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2019 Çarşamba, 11:17

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde su ücretlerine zam yapılmasına İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten sert tepki geldi.

31 Mart seçimleri öncesinde seçim vaadi olarak “Bu yıl suya zam yok” diyenlerin köprüyü geçtikten sonra birbiri ardına artış yaptığını belirten Öztürk, “Önce Temmuz 2019’da zam yaptılar. Şimdi de 2020 için su tarifelerini yeniden revize etme bahanesiyle bir daha zam yaptılar. Pamukkale ve Merkezefendi’de 0-15 metreküp için 2.90 TL olan tarifeyi, Temmuz’da 3.50 TL’ye, şimdi ise 4.20 TL’ye çıkararak toplamda yüzde 44.83, diğer ilçemizde ise 0-15 metreküp için 2.00 olan tarifeyi, önce 2.40’a şimdi ise 3.00’e çıkararak toplamda yüzde 50 zam yaptılar” dedi.

Ayrıca ilk su tarifesini 0-15 metreküpten, 0-12 metreküpe düşürerek yüzde 25 daha gizli zam yapıldığını öne süren Öztürk, “Bu konuda Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz sonuna kadar mücadele edip ret oyu vermişlerdir. Meclis üyelerimizi kutluyorum ve ülke genelinde yüzde 8.85 enflasyon açıklanmasına rağmen, yüzde 50 açık, yüzde 25 gizli zamma ‘evet’ diyen Meclis üyelerini ve Belediye Başkanı Osman Zolan’ı vatandaşlarımıza ve Allah’a havale ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı