REKLAMI GEÇ

İyi Parti’ye Akgün mü gelecek?

İyi Parti’ye Akgün mü gelecek?

Meral Akşener önderliğinde kurulan İyi Parti’nin Denizli teşkilatı kamuoyunun merak konusu olmayı sürdürüyor. Partinin Denizli teşkilatının başına gelecek isimler arasında Hasan Akgün’ün de adı geçiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 10:40

Türk siyaset hayatına kısa süre önce giren İyi Parti tüm Türkiye’de teşkilatlanmasını sürdürürken Denizli’de kurucu teşkilatın başına kimin geçeceği kamuoyunun en çok merak ettiği konulardan biri olmayı sürdürüyor.

Kurucular kurulunda MHP’nin eski il başkanı Yasin Öztürk’ün yer aldığı partide tüm Denizli’yi kucaklayan bir il başkanının ismi üzerinde durulduğu kaydediliyor.

MHP’den ayrılan kadrolar kadar Demokrat Parti ve eski Anavatan Partisi kadrolarına da kucak açması beklenen partide il başkanlığı için son dönemde adı öne çıkan isimlerden biri de Hasan Akgün oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir dönem Pamukkale İlçe Başkanlığı görevini yürüten Akgün, partinin kuruluşu sırasında Ankara’da salondaki yerini alan Denizlililerden biriydi.

Kulislerde adı sıklıkla telaffuz edilmeye başlanan Mali Müşavir Hasan Akgün’ün önceki yıl Denizli SMMM Odası seçimlerinde Meslekte Erdem Grubu adı altında pek çok siyasi görüşten meslektaşını bir araya getirmesi ile hatırlanıyor.

Grubu adına Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinde başkan adayı olarak da adı geçen Akgün’ün de İyi Parti il başkanlığı görevine sıcak baktığı belirtiliyor. denizlihaber.com’un ulaştığı Akgün bu yönde bir girişiminin olmadığını belirtirken, “Geleceğe dair hem meslek odamızda hem de siyasette planlarım var. Böyle bir görev uygun görülürse itiraz etmem ama bu konuda girişimlerim olmadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı