REKLAMI GEÇ

Denizli’de ittifakın adayı Ümit Bahtiyar

Denizli’de ittifakın adayı Ümit Bahtiyar

CHP-İYİ Parti İttifakın Denizli adayı Ümit Bahtiyar. İbrenin son gelişmelerinin ardından ona döndüğü ve adaylığının büyük oranda kesinleştiği ortaya çıktı. Bahtiyar’ı önümüzdeki hafta salı günü İYİ Parti Grup Toplantısı’nda Genel Başkan Meral Akşener’in açıklaması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2018 Cuma, 17:18

CHP ile İYİ Parti’nin ittifak görüşmeleri kapsamında İYİ Parti’ye verilen Denizli’de adayın kim olacağı kulislerin en önemli konularından biriydi. AK Parti adayı olarak Osman Zolan’ın açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği İYİ Parti ve ittifak kanadında son gelişmeler adayı da ortaya çıkardı.

İbrahim Şenel’in istifa süresini kaçırması nedeniyle aday olamayacağının ortaya çıkmasıyla Ümit Bahtiyar ise yüzde 99 oranında netleşti. Denizli’de İYİ Parti’nin seçimlere Ümit Bahtiyar ile gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

UZUN SÜREDİR GÖRÜŞMELER SÜRÜYORDU
İYİ Parti ile Ümit Bahtiyar arasında uzun süredir görüşmelerin devam ettiği ve son yaşanan gelişmelerin ardından da hızlandığı ortaya çıktı. İYİ Parti’ye yakın kaynaklar Bahtiyar’ın kesin aday olduğu görüşünde birleşti.

AÇIKLAMAYI AKŞENER YAPACAK
Ümit Bahtiyar’ın, önümüzdeki hafta salı günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Grup Toplantısı’nda Meral Akşener tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı öğrenildi.

2009’DA ZEYBEKCİ’NİN KARŞISINA ÇIKMIŞTI
Ümit Bahtiyar uzun yıllar MHP’de siyaset yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Denizli Belediye Başkan adayı olan Ümit Bahtiyar, AK Parti Adayı Nihat Zeybekci ve CHP Adayı Hüsamettin Ataman’a karşı yarışmış, aldığı yüzde 21.9’luk oy oranı ile üçüncü sırada kalmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı