REKLAMI GEÇ

DP Çal’da yeni başkan atandı

DP Çal’da yeni başkan atandı

Demokrat Parti İl Örgütü ilçe yapılanmalarını sürdürüyor. Demokrat Parti Çal İlçe Başkanı atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2019 Salı, 15:59

Lütfi Erol, Demokrat Parti Çal İlçe Başkanı olarak atandı. Erol daha önce 2014 yılında Liberal Demokrat Parti Denizli İl başkanlığı yapmış, 2015 yılında da milletvekili adayı olmuştu.

Atamanın ardından açıklama yapan Çal İlçe Başkan Erol, “Partimizin bana verdiği bu görevi layığıyla yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Denizli’de doğru siyaset yapmanın ve yaptığımız siyaseti her geçen gün ileri taşımak için ilçelerimiz büyük önem arz eder. İlçemizin de aynı özveri ile çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çal İlçe Başkanı atamasını yapan Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, yeni ilçe başkanlarının göreve gelir gelmez işe koyulduklarını belirtti.

Çelik, “Denizli’de ilçe atamalarımızı gerçekleştiriyoruz. 1 Aralık’ta Ankara’da olacağız. Temsilciler Meclisi’nde bulunacağız. Kurucularımızın, eski bakanlarımızın, eski vekillerimizin bulunacağı toplantı da bizde il örgütümüzü geliştirmek için bilgi alıverişlerinde bulunacağız. Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın açıklamaları ve sürprizleri olacak ve meclisin sonunda bir manifesto yayınlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı