REKLAMI GEÇ

DP’nin Acıpayam çıkarması

Acıpayam’a 20 araçlık bir konvoy ile çıkartma yapan Demokrat Partililer, tabanda çok güçlü oldukları mesajını verdi.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2007 Cumartesi, 00:00

Demokrat Parti Milletvekili adaylarının ilçe ve belde gezileri devam ediyor. Adaylar bu kez partinin birinci sıra milletvekili adayı Prof.Dr. Hasan Kazdağlı ve 7. sıra milletvekili adayı veteriner Hekim Emin Okkaya’nın memleketindeydi. Acıpayam ilçesinde mahalleleri dolaşarak vatandaşları selamlayan adaylar ve 20 konvoyluk partililer, daha sonra Kazdağlı’nın memleketi Akalan Beldesi’ne gitti. Kazdağlı, belde halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Kazdağlı, hemşerileri ile tek tek kucaklaştı. Belde içersinde dolaşarak vatandaşları selamlayan Kazdağlı, Cuma namazını da hemşerileri ile birlikte kıldı.

Akalanlılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Kazdağlı’nın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. “Milletvekilliği de bir hizmet şeklidir” diyen Kazdağlı, bu nedenle milletvekili olmaya karar verdiğini söyledi. Kazdağlı, 8.5 yıl üniversite rektörü olarak Denizli’ye hizmet verdiğini anlattı,Ülke şartlarına bakıldığında en doğru seçimin Demokrat Parti olduğunu gördüğünü kaydeden Kazdağlı, bu nedenle de bu hizmet yarışına Demokrat Partisi çatısı altında katılmaya karar verdiğini ifade etti. Yaptığı konuşmasında devletin gelirlerinin adil dağıtılmadığını savunan Kazdağlı, “Kim daha güçlüyse kaynak oraya aktarılıyor. Ama Demokrat Parti ile birlikte bu adaletsizlik ortadan kalkacak” dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir’in istifasının ardından Demokrat Parti ilçede kendini tazeledi. Demokrat Parti’nin Acıpayam ilçesinde ne kadar güçlü olduğu yapılan gezide gözler önüne serildi. Milletvekili adaylarının ilçe gezisi adeta bir gövde gösterisine döndü. Yoğun bir katılımla Acıpayamlılar vekillerine sahip çıktıklarını bir kez daha gösterme imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı