REKLAMI GEÇ

DSP Belediye Başkan Adayları

DSP Belediye Başkan Adayları

Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli İl Örgütü, Büyükşehir Belediye başkan adayı ile 5 ilçe belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adaylarını açıkladı. DSP İl Başkanı Sevgi Kıyak, 30 Mart yerel seçimlerinin DSP’nin uyanış günü olacağını vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 19 Şubat 2014 Çarşamba, 14:41

DSP İl Başkanı Sevgi Kıyak, Parti binasında düzenlediği basın toplantısında belediye başkan ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. Partiye yeni katılan ve siyasete DSP’de başlayan 42 kişinin parti  rozetini takan sevgi Kıyak, Türkiye’de yaşanan iktidar-cemaat hesaplaşması, yolsuzluk-rüşvet olayları, internete sansür yasası, yargının yürütmeye bağlanma yasası ile yargı ve emniyet mensuplarının değiştirilmesiyle ilgili gelişmeleri endişeyle izlediklerini belirtti.
denizli-dsp-belediye-baskan-adaylari-ic

Mecliste bile kavganın, şiddetin arttığı, bugünler seçimlerin de gergin geçeceğinin göstergesi olduğunu da vurgulayan Kıyak, “ 30 Mart Yerel Seçimleri, DSP’nin yeniden uyanış günü olacaktır” dedi.
Sevgi Kıyak, konuşmasının ardından belediye başkan ve meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ozan Özbay, Pamukkale Belediye Başkan Adayı vatandaş Baki olarak tanınan ve bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapan Abdülbaki Yıldız, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Bülent Sarmak oldu. Şerife Akkuş ise Merkezefendi Belediye Meclis üyesi adayı olarak listede yer aldı.

Acıpayam Belediye Başkan Adayı Fethi İlhan, Belediye Meclis Üyesi adayı Hasan Hüseyin Karan, Çivril Belediye Başkan Adayı Hatice Karakaya, murat Keser ile Enver Pişkin Belediye Meclis üyesi adayı, Güney Belediye Başkan Adayı ise Ümmü Orhanlı Meclis Üyesi adayı Raziye Gündüz’ün ismi açıklandı.

Yorumlar

İsmail Hakkı Kuş   -  Bağlantı 19 Şubat 2014, 15:04

Başarılar dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı