REKLAMI GEÇ

Efe: İktidar paraleli kilim gibi kullanıyor

Efe: İktidar paraleli kilim gibi kullanıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, iktidarın paralel yapı iddialarını ülkede yaşananların üzerini örtmek için kilim gibi kullandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2014 Cuma, 10:21

BBP’li Mehmet Efe, iktidar partisi yöneticilerinin “17 Aralık ve 25 Aralık”diyerek milleti sistemli bir şekilde uyutmaya çalıştığını, paralel yapı iddialarınacan simidi gibi sarıldıklarını, iktidarı yıpratma ihtimali olan tüm politikalarınbu yolla üstünün örtüldüğünü, Türkiye’yi bölünmeye götüren açılım sürecini kimse konuşmadığını, iflas eden Suriye politikası hiç gündeme gelmediğini, paralel yapının bütün bunların üzerini örtmeye yarayan bir kilim gibi kullanıldığını ifade etti.

Başbakan’ın elinde başka malzeme kalmadığı için paralel yapı iddialarını konuşmaya devam edeceğini belirten Efe,“Başbakan ve iktidar partisi yetkilileribu hamle ile bir taşla birçok kuş vurmaya, milleti oyalamaya devam edecektir. Hoca Efendi iade edilirse ne ala, edilmezse kamuoyuna, ‘ABD’nin adamı. Onun için iade etmediler’ diyerek, önceki iddiaları pekiştirilmiş olacaklar. Hoca Efendi için uçak hızıyla hareket edenler, binlerce insanımızın katili olan tek bir PKK şefi için ciddi bir adım atmadılar. Bu işler bu kadar kolaysa, Oslo’da masanın karşı tarafında olan, Mustafa Karasu, Duran Kalkan gibi teröristler için, niçin tek bir adım atılmadı. Cem Uzan, Paris’te gününü gün ediyor, niçin ülkeye getirilerek hiç ettiği paraların hesabı sorulmadı. Turan Çömez Londra’da doktorluk yapıyor, niçin iadesi sağlanamadı?” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı