REKLAMI GEÇ

Güner’den Güvenlik paketi tepkisi

Güner’den Güvenlik paketi tepkisi

Anadolu Partisi İl Başkanı Dr. Cumhur Güner, güvenlik paketi yasa tasarısının toplumu baskı altına alma amacı taşıdığını belirterek, “Toplum daha derin bir eli sopalı baskıyla karşı karşıya kalacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2015 Perşembe, 14:34

Anadolu Partisi İl Başkanı Dr. Cumhur Güner, yaptığı yazılı açıklama ile güvenlik paketini eleştirdi. Polis ve askerin bugüne kadar gelinen süreçte elinin kolunun bağlandığını belirterek, “Eğer maksat güya PKK ve diğer terör guruplarıyla mücadele ise polis ve jandarmayı hatta askeri devre dışı bırakmayacaktınız. PKK’nın bölge halkına baskı yapmasına, terör estirmesine izin vermeyecektiniz” dedi.

Düzenlemenin toplumu baskı altına almayı amaçladığını savunan Güner, “Mevcut yasaların yeterli olduğunu Gezi’de gördük, Ankara’daki işçi, memur, emeklilerin yasal protestolarında gördük. Yasa ile acaba, saraylarda yaşayan eski ve yeni başkanların, ailelerinin, vicdanlarda aklanamayanların olabilecek bir kaos ortamında korunmaları mı amaçlanmaktadır. Demokrasinin ve sosyal adaletin, olmadığı düşünce ve görüşlerin anlatılamadığı bir toplum oluşturulmak mı isteniyor. Toplum daha derin bir eli sopalı baskıyla karşı karşıya bırakılmak mı isteniyor. Anadolu deyişi vardır. ‘Korkunun ecele faydası olmaz’ Bu yüzden Anadolu Partisi Sayın Genel Başkanımız Emine Ülker Tarhan başkanlığında meclise girecektir, girmelidir. Millet açlık sınırının altında yaşam sürüyor. Millet aç, cebi boş. Başını kumdan çıkaranların partisi Anadolu Partisi’dir. Başınızı kumdan çıkarıp gerçekleri görme zamanıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı