REKLAMI GEÇ

Demirci Merkezefendi’ye aday

Demirci Merkezefendi’ye aday

Yerel seçimler sonrasında İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı’ndan ayrılan Hakan Demirci, yaklaşan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Demirci, “Cumhur ittifakının verdiği zararları yok etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2020 Cumartesi, 14:55

İYİ Parti’nin Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nı yapan, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında görevinden ayrılan Hakan Demirci, parti merkezinde basın toplantısı düzenleyerek, kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Demirci’nin basın toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve partililer katıldı.

AKGÜN “DAYA İYİ OLAN KAZANSIN”
Basın toplantısında ilk sözü İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün aldı. İYİ Parti’nin her adayının amacının partiye en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Akgün, “Her aday İYİ Parti’yi nasıl bir adım öne çıkarırım düşüncesiyle bu ateşten gömleği giyiyor. Cesaretinden dolayı Hakan kardeşimi tebrik ederim. İnşallah iyi olan kazanır” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Merkezefendi’yi yönetmeye talip olduğunu belirten Hakan Demirci, “Merkezefendi’ye ilk günkü heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz. İktidara yürüyüş sokaklardan, mahallelerden başlıyor. Tüm mahalle temsilcilerimizi kucaklıyoruz. Yolumuz uzun, davamız iyilik, Merkezefendi’yi zirveye taşımak istiyoruz” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN ZARARLARINI YOK ETMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Cumhur İttifakı’nın yanlışlarını kapatmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Demirci, “Cumhur ittifakı üst üste çokça yanlış yaptı. Cumhur İttifakı’nın zararlarını yok etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bugün geleceğin ilk günü sloganıyla hep birlikte söylemek, insanlarımızı ötekileştirmeden Türk siyasi hayatına yön verecek güzel işler yapmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı