REKLAMI GEÇ

Öztürk: “Az bile söylemişim”

Öztürk: “Az bile söylemişim”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2019 mali yılı bütçe görüşmeleri sırasında AKP Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ile arasında küfürleşmeye varan tartışmaya ilişkin açıklama yaptı. Öztürk, “Bir zamanlar kol kola girdikleri, megri megri diye beraber türkü söyledikleri kişilerle hiç kimse bizi yan yana gösteremez. Bu iftirayı atanlara az bile söylemişim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2018 Salı, 15:31

AKP Grup Başkan Vekili Mehmet Muş’un 2019 Mali Yılı Bütçe Görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmada İYİ Parti’ye yönelik “PKK ile görüşüyorsunuz” sözlerine çok sinirlenen Yasin Öztürk, tepkisini küfüre varan sözlerle dile getirince, 2 oturum Meclis’e girmeme cezası almıştı.

Mecliste yaşanan gerilime ilişkin Denizlihaber.com’a açıklamalar yapan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, “Bir zamanlar kol kola girdikleri, megri megri diye beraber türkü söyledikleri kişilerle hiç kimse bizi yan yana gösteremez. Bu iftirayı atanlara az bile söylemişim” dedi.

“KİMSE BİZİ HDP İLE YAN YANA KOYAMAZ”
Hiç kimsenin İYİ Parti’yi HDP ile yan yana koyamayacağını belirten Yasin Öztürk, seçim öncesinde yine algı yaratmak adına çirkin ithamlarda bulunduklarını söyledi.

Söz alan hatibin bütçeyle ilgili tek söz söylemediğini, 3 partiyi aynı kefede gösterip algı yaratmaya çalıştığını belirten Öztürk, tepkisinin kendilerine atılan iftiraya olduğunu, bir anlık öfke patlaması yaşadığını söyledi.

Öztürk, “Oslo’da görüşen onlar, çözüm sürecini başlatan onlar, Habur rezaletine imza atan onlar, akil adamları Anadolu’ya salan onlar. HDP ile her türlü ilişkinin içine giren kendileriyken ve yıllarca bunu sürdürmüşken, bizim hiçbir ilişkimiz olmamasına rağmen yan yana koymaya çalışıyorlar. Ben de tepkimi bu nedenle ortaya koydum” dedi.

Yine bir seçim öncesinde iktidar partisinin toplum üzerinde algı yaratmaya çalıştığını ifade eden Öztürk, “24 Haziran seçimleri öncesinde de aynı şeyi yaptılar. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yine sürekli kol kola oldukları HDP ile bizi yan yana göstermeye, algı oluşturmaya çalışıyorlar. Kendi suçlarını bastırıp, bize çamur atmaya çalışıyorlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı