REKLAMI GEÇ

Öztürk’ten Özkan için FETÖ iddiası

Öztürk’ten Özkan için FETÖ iddiası

FOX TV’ye demeç veren İYİ Partili Vekil Öztürk, AK Partili Özkan’ın FETÖ’den kapatılan İGG Derneği’nde yönetim kurulu üyeliği yaptığını, bunun da 27. Dönem Meclis Albümü’nde kendi verdiği özgeçmişinde yer aldığını ileri sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2020 Salı, 16:38

CHP’nin FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılmasına yönelik verdiği araştırma önergesi teklifi, terör örgütünü ve siyasi uzantılarını yeniden gündeme taşıdı.

FETÖ’nün siyasi ayağı bu teklif ile yeniden tartışmaya açılırken, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten ses getiren bir çıkış geldi. İYİ Partili Öztürk, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın, FETÖ/PDY nedeniyle kapatılan bir derneğin yönetim kurulu üyesi olduğunu öne sürdü.

FOX TV’ye iddialarına yönelik demeç veren Yasin Öztürk, İstanbul Genç Girişimciler Derneği’nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, FETÖ ile bağlantısı nedeniyle kapatıldığını belirtti.

Bu derneğin yönetim kurulu üyeleri arasında dikkat çeken bir ismin de olduğunu öne süren Öztürk, buna belge olarak da 27. dönem meclis albümünü gösterdi.

Öztürk, “Albümde, AK Parti’nin Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın özgeçmişi bölümünde, FETÖ nedeniyle kapatılan İstanbul Genç Girişimciler Derneği’nin yönetim kurulu olduğu yazıyor. Bu dernek, 15 Temmuz’dan sonra kapatıldı. Albüm ise 27. dönem için hazırlandı. Yani dernek kapatıldıktan sonra. Üstelik,bu albümde yer alan özgeçmişler, vekiller tarafından hazırlanıp, gönderiliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı