REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Gençlik Kolları’na atama

İYİ Parti Gençlik Kolları’na atama

İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına Oğuzhan Faik Sevinç atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2020 Çarşamba, 17:13

İyi Parti’de İl Gençlik Kolları başkanlığı ataması gerçekleştirildi. Partide farklı görevlerde bulunan Oğuzhan Faik Sevinç, Gençlik Kolları başkanı oldu.

Pamukkale Gençlikten sorumlu ilçe başkanı olarak görevine devam eden 25 yaşındaki başarılı avukat, ehliyetli ve liyakatli bir şekilde yoluna devam edeceğini söyledi.

Sevinç, “İYİ Gençlik olarak bizler, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmayı ülkü ediniyoruz. Bu kutsal hedefe İyi gençlik olarak mutlaka ulaşacağız. Denizli İyi gençlik olarak, İyi bir Türkiye için gençliğimizin verdiği enerjiyle yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Çünkü biliyoruz ki partimize hizmet vatana hizmetin bir parçasıdır. İyi gençliğin partimizin iktidara yürümesinde Denizli’nin 19 ilçesinde var gücüyle çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın. Denizli’nin umudu var! Türkiye’nin İyi gençleri var” dedi.

Günümüzde liyakatın anlamını kaybettiğini belirten Sevinç, “Gençlerimiz adil bir şekilde gerektiği değeri görmemektedir. Bizim iktidarımızda gençlerimiz başka dernek, cemaat veya topluluğa muhtaç kalmadan hak ettiği yerde olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde ehliyeti, liyakati alın terini baş tacı yapmaya geliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı