REKLAMI GEÇ

Akgün, “Tartışmanın sokağa taşması endişe verici”

Akgün, “Tartışmanın sokağa taşması endişe verici”

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, liderleri Meral Akşener ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki sözlü tartışmanın sokağa taşmasının gelecek açısından endişe verici olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2018 Cuma, 11:35

Siyaset sahnesi bu kez Meral Akşener ile Devlet Bahçeli arasında sosyal medya üzerinde başlayan ve sokağa taşan gerginliğe sahne oldu. Yaşananları değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Siyasi konjonktür ‘tekeden süt çıkarınca’ söylemler tehditlere, eylemler sloganlı gece yürüyüşleri haline dönüşmüştür” dedi.

Yedi vatan evladının şehit olduğu kara günde, yürüyüş istikametinin Beylerbeyi sokaklarına sapmasının, coğrafi değil fikri bir sapma olduğuna dikkat çeken Akgün, “Ülkücüleri sokaklardan çekme kaygısıyla zamanında ocak kapatan zihniyetin, bu duruma sessiz kalması, çevresindekilerin de bu durumu desteklemesi, ayrıca düşünülmesi gereken bir başka husustur. Liderler arası sözlü atışmaların tabanda bu şekilde vücut bulması gelecek açısından endişe vericidir. Umudum, yerelde siyaset yapan arkadaşlarımız, siyasi söylem ve eylem gerçekleştirirken, rahmetli Ali Metin Tokdemir’in ‘Aynı tastaki çorbaya kaşık sallayan insanları, karşı karşıya getirmenin vebalini, hiç kimse ödeyemez’ sözünü hafızalarından çıkarmamalarıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı