REKLAMI GEÇ

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık’tan duygusal baba paylaşımı

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık’tan duygusal baba paylaşımı

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık’ın babası Süleyman Nurel koronavirüs tedavisi görmüş, süreci atlatıp evine döndükten sonra hayatını kaybetmişti. Babasını kaybetmenin acısını yaşayan Akışık, sosyal medyada duygusal bir paylaşım yaptı. Akışık’ın, ”Baban giderse; başı dumanlı dağın gider. Atan, sırtın, çınar ağacın gider, yaslanacak yer bulamazsın” sözleri takipçilerini duygulandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2020 Cumartesi, 11:44

İYİ Parti’nin genç il başkanı Raziye Akışık’ın babası Süleyman Nurel koronavirüse yakalanmış, yaklaşık 2 hafta Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altında tutulmuştu.

Bu süreçte babasını yalnız bırakmayan, koronavirüs riskine rağmen refakat eden Raziye Akışık, babasını kaybetti.

DUYGUSAL PAYLAŞIM
1 Aralık’ta babasını koronavirüse kurban veren Raziye Akışık, hissettiklerini sosyal medyada paylaştı.

Raziye Akışık, takipçilerini duygulandıran, ”Baban giderse; başı dumanlı dağın gider. Atan, sırtın, çınar ağacın gider, yaslanacak yer bulamazsın. Baban giderse; darda sana yetişen elin gider. Aklın, canın gider. Şu dağlanmış yüreğinde, çocuk kalan yanın gider. Baban giderse; öpülecek elin gider. Bayram gider. Ve sen gideli 10 gün oldu Babam!..

Gece gibi sakin, gündüz gibi duru, güneş gibi sıcaktı babam. Ellerinde oluşan her nasır alın terinden hatıraydı. Yüzündeki her çizgi harcadığı senelerin iziydi. Ve saçlarındaki aklar yorgun yıllardan yadigardı.

Bir kız çocuğu karanlıktan korkmaz, aç kalmaktan korkmaz, düşmekten korkmaz, yalnız kalmaktan korkmaz. Yaşı kaç olursa olsun tek bir şeyden korkar, Babasını kaybetmekten. Ve bir tek ona güven duyar. Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık. Evladın olarak ben senden razıydım, Allah da senden razı olsun Babam. Mekânın cennet olsun KOCA REİSİM!” paylaşımı yaptı.

Yorumlar

Özcan ÇİZMECİ   -  Bağlantı 12 Aralık 2020, 14:39

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı