REKLAMI GEÇ

İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk oldu

İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk oldu

Siyasi kulislerdeki iddialar doğru çıktı, İyi Parti’de Denizli İl Başkanı olarak Yasin Öztürk atandı. Öztürk, siyasi kulislerde dolaşan iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve Denizli İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2017 Cuma, 19:49

Meral Akşener’in liderliğinde siyasi arenadaki yerini alan İyi Parti, Denizli’deki teşkilatlanma süreciyle ilgili ilk adımı attı.

Bir süredir yeni il başkanının atamasıyla ilgili genel merkez kararı bekleniyordu. Bugün beklenen oldu. İyi Parti’nin İl Başkanlığı’na Kurucular Kurulu Üyesi Yasin Öztürk atandı.

Atama işleminin resmiyet kazanmasının ardından Yasin Öztürk yeni göreviyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“Güzel Denizli’mizin İYİ Parti Kurucu İl Başkanlığı görevinin şahsıma tevdi edilmiş olması beni son derece onurlandırmıştır” diyen Yasin Öztürk, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan Denizli İYİ Parti gönüllülerine teşekkür etti.

İYİ Parti’ye gönül veren tüm arkadaşlarını eksiksiz kucaklayacağından emin olunmasını isteyen Öztürk, “Siyasette başarı tek başına olmaz, olamaz.
Tüm arkadaşlarla hep birlikte takım ruhu ile partimizin Denizli’de başarılı olabilmesi için gece-gündüz durmadan çalışacağız. Denizli’de ulaşılmadık vatandaş, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Öncelikle partimizin İl Yönetimi teşekkül edecektir. Akabinde İlçe Teşkilatı başkanları belirlenip, ilçe yönetimleri oluşturulacaktır. Sonrasında da partimizde üye kayıtları başlayacaktır. Olası bir erken seçime hazırlıklı olabilmek için hızlı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayacağız. Hedefimiz ilk yerel seçimlerde Denizli’mizin tüm ilçelerinde belediyelerde İYİ Belediyeler, ilk genel seçimlerde Denizli’de partimizi birinci parti yapmaktır. Her Denizlili vatandaşımızın İYİ olması için yılmadan, yıkılmadan, bıkmadan, usanmadan tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı