REKLAMI GEÇ

İYİ Parti İl Başkanlığı’na Hasan Akgün atandı

İYİ Parti İl Başkanlığı’na Hasan Akgün atandı

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nda beklenen oldu. Genel Merkez tarafından Ankara’ya çağırılan eski il başkanı Hasan Akgün, resmen başkanlığa atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2019 Salı, 17:54

İYİ Parti İl Yönetiminin istifa etmesiyle boşalan parti il başkanlığına tekrar Hasan Akgün getirildi. Genel Merkeze çağırılan Akgün için Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın hazırladığı yetkilendirme yazısını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener imzaladı.

Tekrar başkanlık koltuğuna oturan Hasan Akgün, Denizli İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek üyeleri belirlemek için çalışmalara başladı. Alınan bu kararla 31 Mart yerel seçimlerinde istifa eden Akgün 9 ay sonra göreve geri dönmüş oldu.

Akgün yaptığı açıklamada “Bana güvenen, bana inanan ve desteklerini esirgemeyerek, şahsıma İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı görevini layık gören, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın’a teşekkür ederim.  Bugüne kadar İYİ Partimiz için çalışan, emek veren her arkadaşımıza da verdikleri emek nedeniyle teşekkürü bir borç bilirim.  Partimizi Denizli’de en üst seviyeye çıkaracak, yeni il yönetimini oluşturmak için çalışmalara başlayacağım. Bugünden itibaren “Nerede Kalmıştık” deyip, herkesi dinleyerek, liyakate dayalı, birleştirici bir İl Başkanı olmak için, var gücümle çalışacağım. Birlikte yapacağımız çok işimiz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı