REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de Demirci görevden alındı

İYİ Parti’de Demirci görevden alındı

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nda şok gelişme. Atamayla göreve getirilen İlçe Başkanı Hakan Demirci görevden alındı. Genel Merkez tarafından alınan kararın gerekçesi açıklanmadı, Demirci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile partililere veda etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2019 Salı, 10:06

İYİ Parti Denizli’de hareketlilik başladı. Genel Merkez tarafından sürpriz bir kararla Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci’nin görevine son verildi. Karar Demirci’ye tebliğ edildi.
Demirci’nin yerine genel merkez tarafından Mehmet Emin Gökçe getirildi. Başkan ile birlikte Merkezefendi İlçe Yönetiminin de yenilenmesi bekleniyor.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ PAYLAŞTI
Görevden alınan Hakan Demirci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile partililere hem veda, hem de teşekkür etti. Bir süredir devam ettirdiği ilçe başkanlığı görevinin sona erdiğini belirten Demirci, “Başkanlık yaptığım süre içerisinde iki seçim yaşadık. Genel seçimlerde ilçemizde partimiz % 17 oy almıştır. Yerel seçimlerde ise partimizin Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Ümit Bahtiyar en çok oyu alan Başkan adayı olmuştur. Üzerimize düşen görevi yaptığımıza inanıyorum. Seçimler sırasında benimle birlikte özveri ile çalışan vatan sevdalısı fedakar Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, mahalle temsilcilerime, üyelerimize çok teşekkür ederim. Birlikte çok çalıştık. Partimize, vatanımıza, milletimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Görevimizi yaparken hak bildiğimiz yoldan ayrılmadık. Hiçbir yanlışın içerisinde yer almadık. Sağlığımız el verdiği sürece partimize, vatanımıza, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah vatanımızı milletimizi korusun. Tüm iyilerin yollarını açık etsin. Dava arkadaşlarım hakkınızı helal ediniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı