REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Merkezefendi’de delege seçimi tamamlandı

İYİ Parti Merkezefendi’de delege seçimi tamamlandı

İYİ Parti’de yaklaşan kongre sürecinin ilk halkası olan mahalle delegelerinin belirlendiği seçim süreci tamamlandı. Pamukkale’nin ardından Merkezefendi’de de ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delege belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2020 Pazartesi, 16:19

Kongre sürecine giren İYİ Parti’de Pamukkale’nin ardından Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nda da delege seçimleri gerçekleştirildi. Cumartesi ve pazar günü yapılan mahalle delegeleri seçimleri için 9 noktada sandık kuruldu. Üyeler, 400 delegeyi belirlemek için oy kullandı.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, seçimlerde görev alan, aday olan ve oy kullanan tüm parti üyelerine teşekkür etti.

Başkan Gökce, “Demokrasi şölenine dönüşen delege seçimlerimizi tamamladık. Merkezefendi’de 50 mahallemizi temsilen ilçe kongremizde oy kullanacak 400 üyemizi seçtik. Tam bir demokrasi şöleni havasında geçen, sandıkların üyelerimizin ayağına gittiği bu süreç seçilen delegelerimizi tebrik ediyorum. Türkiye’ye vaat ettiğimiz demokrasinin en güzel örneğini 2 gün boyunca Merkezefendi İlçemizde yaşadık ve yaşattık. Buna vesile olan tüm teşkilat üyelerimiz kendileri ile ne kadar gurur duysa azdır. Kazanan demokrasi, kazanan Merkezefendi, kazanan İYİ Parti olmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı