REKLAMI GEÇ

İyi Parti Milletvekili Öztürk’ten ‘apartların güvenliği nasıl sağlanıyor?’ sorusu

İyi Parti Milletvekili Öztürk’ten ‘apartların güvenliği nasıl sağlanıyor?’ sorusu

Son olarak Denizli’deki bir kadın öğrencinin öldürülmesinin ardından tartışılan ‘apart güvenliği’ Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşındı. İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2021 Çarşamba, 13:28

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, son olarak Denizli’de bir öğrencinin ayrıldığı eski sevgilisi tarafından öldürülmesinin ardından tartışılan ‘apart güvenliğini’ TBMM gündemine taşıdı. Öztürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kutluhan’ın ‘apartlarla ilgili üzerimize düşeni yapmaya hazırız’ açıklamasına da atıfta bulundu.

Öztürk, son 5 yılda şiddet gören, öldürülen kadın öğrenci sayısını da öğrenmek istediği soru önergesinde “Apartlarda kalan kız öğrencilerin güvenliği nasıl sağlanmaktadır? Üniversitelerde okuyan kız öğrencilerimizin kaldıkları apartlarda can güvenliklerinin sağlanabilmesi açısından üniversitelerimizce alınan tedbirler nelerdir? Kız öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması bakımından yeni tedbirler alınması düşünülmekte midir?” diye sordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı