REKLAMI GEÇ

Adem Supçin: “Daha yeni başlıyoruz”

Adem Supçin: “Daha yeni başlıyoruz”

İyi Parti’de bir süre önce görevinden istifa eden ve yerine başka bir isim atanan Pamukkale İlçe Başkanı Adem Supçin, yaptığı açıklama ile teşekkür etti, “Daha yeni başlıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2018 Salı, 14:53

İYİ Parti’de yeniden yapılanma sürecinde tüm ilçe başkanlarıyla birlikte görevden ayrılan, ancak yeniden atanmayan Pamukkale İlçe Başknı Adem Supçin yazılı bir açıklama yaparak teşekkür etti.

Gözlerindeki katarakt nedeniyle ameliyat olduğun belirten Supçin, “1 aylık bir istişare sürecinden sonra atanan tüm ilçe başkanlarını ve Pamukkale yeni ilçe başkanı meslektaşıma; yeni yönetimlerde görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum. Kurucu ilçe başkanı olarak atanmam ve kongremizden sonra görev sürem boyunca şahsıma sabırla destek olan eşime, hiç bir zaman yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle teşkilatlarımıza, sandık görevlileri ve müşahitlerimize, tüm üyelerimize, genel merkezimize, milletvekilimize, il yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.

İdealist duygularla bayrağı aldıklarını ve onu Pamukkale’de belli bir yüksekliğe çıkardıklarını anlatan Supçin, “Kimsenin kuşkusu olmasın ki bundan sonra hedefimiz ve ideallerimiz daha büyük olacaktır. Biz zaten bizim olan yönetimleri, belediyeleri, milletvekilliklerini ve cumhurbaşkanlığını alacağız. İlkelerimizi töremiz ve inancımız belirler. Tanrı Türk’ü koruyacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı