REKLAMI GEÇ

Süpçin: “AKP esaretinden kurtulacağız”

Süpçin: “AKP esaretinden kurtulacağız”

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, yaklaşan kongre süreci öncesinde başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı. Kararını düzenlediği basın toplantısında duyuran Süpçin iddialı konuştu, “Merkezefendi’de olduğu gibi Pamukkale’yi de AKP esaretinden kurtaracağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2020 Cumartesi, 12:55

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi, yaklaşan kongre sürecine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

İYİ Parti Pamukkale teşkilatında kuruculuk görevlerini tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte layıkıyla yerine getirdiklerini belirten Adem Süpçin, görevlilerin ve gönüllülerin bu süreçte ortaya koydukları çabayı, yerel seçim döneminde yerine getirdiklerini anlattı.

YENİDEN ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI
Yeni dönem için partililerden yeniden aday olması yönünde aldığı taleplere kayıtsız kalamayacağını belirten Başkan Süpçin, ilçe kongresinde başkanlık için yeniden aday olacağını söyledi.

ADALET KALKINMA PARTİSİ’NİN ESARETİNDEN KURTULACAĞIZ
Yalnızca seçim ve kongre zamanlarında değil, sürekli sahada olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getiren Adem Süpçin, “Sadece partililerimizin değil, tüm halkımızın derdiyle dertlenip, sevinçlerine ortak olacağız. Merkezefendi’de olduğu gibi Pamukkalemizi de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin esaretinden kurtaracağız” dedi.

İLAHİ ADALET YERİNİ BULACAK
Siyasetin fedakarlık olduğunu anlatan Süpçin “Siyaset milletini ve halkını çok sevmektir. Milletimizi seviyoruz, ortak akılla, hak ve adalet yolunda iyilik hareketini yöntem olarak benimsiyoruz. Partimizin ve hareketimizin dününde vardık, bugün yine varız ve yarın yine olacağız. İlahi adalet yerini bulacak. Pamukkale İYİ olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı