REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de 2. yıl coşkusu

İYİ Parti’de 2. yıl coşkusu

İYİ Parti Denizli Teşkilatı, 2. kuruluş yıldönümünü coşkulu kutladı. Yoğun bir katılımın sahne olduğu etkinlikte İYİ Partililer hep bir ağızdan “Andımız”ı söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2019 Cumartesi, 13:01

İYİ Parti Denizli Teşkilatı, partilerinin 2. kuruluş yıldönümünü coşkulu bir geceyle kutladı. Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün genel merkez kutlamasında olması nedeniyle katılamadığı yıldönümü kutlaması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’ın söylenmesiyle başladı. İYİ Partililer, İstiklal Marşı’nın ardından hep birlikte “Andımız”ı da okudu.

Etkinlikte partililere seslenen İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, bu harekete işini, aşını değil, Türk Milletini ve Türk Devletini düşünenlerin katıldığını belirterek, amaçlarının bu anlayışı halka ulaştırmak olduğunu söyledi.

İYİ Parti’nin kuruluş sürecini anlatan Hasan Akgün, “Elektrikleri kesilen salonlarda doğan, çöp kamyonlarıyla, iftiralarla durdurulmak istenen bu hareket, inatla, cesaretle, azimle vücut bulmuştur. İYİ Parti, Atatürk’ün ışığından ayrılmayacak, hukukun üstünlüğünden ve vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyecektir” dedi.

Akgün, “Kurulamaz” denilen partinin kurulduğunu, “bir yıla kalmaz dağılır” dedikleri partinin 2. yıldönümünü kutladığını ifade etti, “Kutlu olsun” dedi.

Konuşmanın ardından İYİ Partililer gece boyunca gönüllerince eğlendi, ikinci yıl coşkusunu yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı