REKLAMI GEÇ

İYİ Partili kadınlar bir araya geldi

İYİ Partili kadınlar bir araya geldi

İYİ Partili kadınlar bir araya geldi, omuz omuza çalışma kararı aldı. Toplantıya katılan İl Başkanı Hasan Akgün, “Kadına verdiği önem nedeniyle İYİ Parti’nin ilk sloganı ‘Kadın hareketi’ olmuştur. Sizlerin desteğiyle başaracağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2018 Pazar, 18:40

İYİ Parti Kadın ve Aile Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeynep Sözeri tarafından düzenlenen toplantıya İYİ Partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya İl Başkanı Hasan Akgün ve eşi de katıldı.

Toplantıda kadınlara seslenen İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Türk kadınının tarih boyunca erkekle birlikte mücadele ettiğini söyledi. Siyasette de böyle olması için İYİ Parti olarak mücadele edeceklerini belirten Akgün, kadınların ön saflarda yer alması için çalıştıklarını kaydetti.

Akgün, “Biz erkekler ne kadar aktif olursak olalım, sizlerde bulunan sabır, sevgi ve şefkat bizlerden çok fazla. Bu konuda sizlerle yarışamayız. Annelik duygularının verdiği o ulvi duygularınızla siyasette de halkımıza yaklaşmanız, Türkiye’nin içinde bulunduğu gerçekleri bu incelik ve de hassasiyetle anlatmanız için sizlere ihtiyacımız var. İşte bütün bu gerçeklerin farkında olan İYİ Parti kadınlarımıza güveniyor, onlarla birlikte yürümek için ilk slogan olarak bu bir ‘Kadın hareketi’ olarak belirlemiştir. Sizlerden isteğimiz, her kişiye, her eve ulaşıp, o üstün duygularla hem gerçekleri, hem de İYİ Partiyi ve programlarınızı anlatmanızı istiyorum” dedi.

İYİ Parti Kadın ve Aile Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeynep Sözeri de, “Bu birlikteliğin hep sürmesi dileklerimle, sahada hep beraber omuz omuza Türkiye’mizin geleceği için çalışmayı istiyor, bu yolda yürümek için desteklerinizi bekliyorum. Katılımınız içinde hepinize yürekten teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan partililer değerlendirmeler yaptı, yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı