REKLAMI GEÇ

İyi Parti’ye sürpriz isimler. Başkan adayı üçe çıktı

İyi Parti’ye sürpriz isimler. Başkan adayı üçe çıktı

Denizli teşkilatlanması büyük merak konusu olan İyi Parti’de adı başkanlık için geçen isimlerin sayısı üçe çıktı. Denizlispor yöneticisi Veli Çıtışlı ve işadamı Erdal Demiryürek de adaylar arasında.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2017 Çarşamba, 13:15

Denizli kısa süre önce siyaset hayatına giren İyi Parti’nin kentteki kadrolarını konuşuyor. Henüz kurucu il yönetiminin belirlenmediği partide öne çıkan isimlerin sayısı da giderek artıyor.

Mali Müşavir Hasan Akgün’ün ardından parti kulislerinde il başkanlığı için yeni isimler de gündeme geldi.

Denizli’de gıda sektörü yatırımcılarından Erdal Demiryürek ve mermer sektöründe faaliyet gösteren işadamı ve Denizlispor yöneticisi Veli Çıtışlı da gündeme gelen isimler oldu. Üç isim de partinin Ankara’daki kuruluş açıklamasına katılmıştı.

AKGÜN’E BÜYÜK BASKI
Adı İyi Parti il başkanlığı ile birlikte anılan Hasan Akgün’e yakın çevresinden de baskı geldiği öğrenildi. Daha önce Milliyetçi Haraket Partisi’nde Pamukkale İlçe Başkanlığı yapan Akgün’e siyasi çevrelerin de yeni partide aktif görev alması için tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi.

Diğer yandan ülkücü kimliği ile öne çıkan Erdal Demiryürek’in de göreve hazır olduğu kaydedildi.

AKŞENER’İN GÜVENDİĞİ İSİMLERDEN
Genel Başkan Meral Akşener’in MHP dönemlerinde Denizli’de güvendiği isimlerden biri olan Veli Çıtışlı’nın da İyi Parti’de görev almaya sıcak baktığı öğrenildi. Akşener ile yakın siyasi ilişkisi olan Denizlispor yöneticisinin Türk siyasetinin yeni partisinde aktif görev üstlenmek istediği de gelen bilgiler arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı