REKLAMI GEÇ

Meral Akşener Denizli’de konuştu

Meral Akşener Denizli’de konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’de 29 Ekim Bulvarı üzerindeki Özay Gönlük Meydanı’nda halka seslendi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2023 Perşembe, 14:31

Alana gelirken AKP Denizli İl Teşkilatı’nın kentin her yerine astığı üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ile birlikte ‘Denizlim vatanını böldürmez’ ifadesinin yer aldığı afişi gördüğünü söyleyen Akşener; “Yolda pankartlar gördüm. Diyor ki; Denizlililer vatanseverdir, ülkeyi böldükmez…. Doğrudur Denizlililer vatanseverdir. Efeler, Dadaşlar, Gakkoşlar vatanseverdir. Türkiye’nin her metrekare toprağı üzerinde yaşayan vatandaşımız vatanseverdir, bayrak severdir. Biz siyaset yapıyoruz, seçime gidiyoruz. Seçim seçmen için bayramdır. Birbirimize küfür ederek, birbirimize hakaret ederek, birbirimize iftira atarak bir seçim olabilir mi?”

DENİZLİ’DE PKK’LIYIM DİYARBAKIR’DA FAİLİ MEÇHULCÜ
Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: 30 senedir politika yapıyorum. Bugüne kadar 50 yıllık bir hafızaya sahibim. Böylesine küfür ederek, milletimizi aşağılayarak, millete hakaret ederek, bizlere iftara ederek bir seçim görmedim. Bu ülkeye başbakanlık yapmış bir şahıs bizi işgalci kendisini istiklal mücadelesi veren biri olarak tanımlıyor. Bizi darbeci olarak niteliyor. Milli irade ne zamandır darbe olmuş? Bu arkadaşın Hollanda’da hesapları olduğuna, adını söyleyemediğim yerlerde hesapları olduğuna dair bilgiler belgeler havada uçuştu. Bir tane soruşturma açılmadı. Bunların araştırılması, varsa hırsızlıkların ortaya çıkmasının getirdiği endişe ile bunların unutturulması için ben darbeci, ben PKK’lıyım… Böyle bir ahlaksızlık hayatımda görmedim. Bunlar kafayı kırmış diyorum en son kafa bile böyle olmaz… Denizli’de ben PKK’lıyım, Diyarbakır’da faili meçhulcüyüm. Ben hangisiyim kardeşim karar verin ya?”

RECEP BEY SEN ETRAFINDAKİLERE BAK
Ülkenin çok fazla sorunu olduğunu iktidarın ise bu sorunları unutturmak için hamaset yaptığını savunan Akşener; “Gençlerimize nefes aldırmayanları, gençlerimizin umudunu çalanları, 82 puan aldığı halde mülakatta elenip tayin edilmeyenleri, AKP bünyesinde ayısı dayısı olanların 52 puanla tayin edildiği bu harami düzene dur diyeceğiz. Gençler işsizse, insanlar tarımdan çıkıyorsa, maliyetler artıp maliyetleri karşılayacak fiyatı veremiyorsanız, ülkeyi boşaltıyorsanız, torpili dibine kadar kullanıyor, sanayiciye can çekiştiriyorsanız elbette hamasi nutuk atar ve hepimizi olmadığımız hainliklerle suçlarsınız. Ben hain değilim Recep Bey sen etrafındakilere bak. Burada bulunanlar hain değil Recep Bey sen etrafındakilere bak” ifadelerini kullandı.

SİNAN ATEŞ, GAFFAR OKKAN…
Meydandaki Sinan Ateş’in fotoğrafı üzerine yazılı ‘Helalleşmek yok, hesaplaşmak var’ pankartını okuyan Akşener, “Ey ayakkabısına kadar herkesin her şeyini bildiğinizi iddia eden muhteremler! Ankara’nın göbeğinde gencecik bir akademisyen katledildi. Banu Çiçek, Bengü Su babasız kaldı. Hani her şeyden haberiniz vardı? Ne katillerini, ne azmettirenleri buldunuz. Yattınız kulağınızın üstüne.
Bu meydanda kadın erkek gençlerin önünde söz veriyorum 15 Mayıs sabahından itibaren Sinan’ın katillerini bulmaz hesap sormazsam namerdim, şerefsizim.Gaffar Okkanı öldürenlerin tamamı serbest. Senin sağ elinde Hizbullah var sol elinde PKK var. Hatırlıyor musunuz akil adamları? Nasıl geziyorlardı? Hatırlıyor musunuz Habur rezaletini? Habur rezaletinde teröristler rahatsız olmasın diye Atatürk’ümüzün resmini, bayrağımızı çadır mahkemelerinden çıkarıldığını bu kardeşiniz öğrendi. Soru önergesi verildi ve üstü kapatıldı gitti. Peşmerge girdi şangur şungur… Cumhuriyet Bayramı’nda girdi. Lahmacunları valiler ısmarladı. Akil adamları, megri megrileri Osloları unuttun mu? En son İstanbul seçimlerinde Apo’nun kardeşine ‘Bizim Mehmet’ dedin, kardeşim siz akraba olmuşsunuz. Vatanı bölüyormuşuz… Hadi oradan be… Senin bir elinde Hizbullah bir elinde PKK var. Bütün mesele halkın gerçek sorunlarının konuşmaması…” diye konuştu.

ANNELER GÜNÜ’NDE DERS VERECEĞİZ
Seçilmeleri durumunda ilk iş olarak 11 bin köy okulunu faaliyete geçirip 100 bin öğretmen atayacaklarını, ayrıca köy okullarında ziraat mühendisi ve veteriner olacağını belirten Akşener, “Karı Karı gibi mutfaktan çıkmayan lidere değil arı gibi çalışan lidere ihtiyaç var diyor… Ulan sizi kim doğurdu? Sizi doğuran analarınıza, doyuran analarınıza hakaret be… Ayrıca bu arı gibi diyenler arı gibi çalışmıyorlar onlar tembel teneke. Yan gelip yatıyor. 5 maaş 10 maaş verdikleri gençlere pudra şekeri çektiren tipler bunlar” dedi. Akşener kadınlara seslenerek; “Bize hakaret edenlere Anneler Günü’nde gereken dersi verecek miyiz? Kadın sözü mü?” dedi. Kalabalık ‘Evet’ yanıtı verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı