REKLAMI GEÇ

Milli Görüş’te Gezi ruhu

Milli Görüş’te Gezi ruhu

Saadet Partisi(SP) Denizli Gençlik Kolları, Candoğan Parkı önünde “Gençler Ne İstiyor?” standı açtı. Denizlili gençlerin, beyaz bez afiş üzerine yazdıkları sorunlar ve beklentileri, SP’nin seçim propagandasını oluşturacak. SP’li gençlerin açtığı stant, Gezi eylemleri sırasında oluşturulan post-it duvarını çağrıştırdı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2014 Perşembe, 11:09

Denizli’de Gezi Parkı eylemleri sırasında, Çınar Meydanı’nda küçük kağıtlara sloganlar yazılarak başlatılan Post-it eylemi, Saadet Partisi’ne de esin kaynağı oldu. Saadet Partisi İl Gençlik Kolları, Candoğan Parkı önüne “Gençler Ne İstiyor?” adlı beyaz afiş asarak, Denizlili gençlerden isteklerini yazmalarını istedi. 

ETKİNLİK 5 GÜN SÜRECEK
Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Elçin Kaya, “Caddeden geçen gençler, buraya isteğini yazıyor. Oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Gençler yüksek sesle dillendiremediği isteklerini buraya yazarak dile getiriyor. Ayrıca yalnızca gençler değil, her yaş grubundan vatandaş yazabiliyor. Afiş üzerindeki istekleri, tek tek alıyoruz. Bu istekler partimizin genel merkezine ulaştırılacak ve gençlerin sorunlarına yönelik seçim propagandamızı belirleyeceğiz. Tabi ki gençlerin bu sorunlarına çözüm getirecek projeler üretilecek” dedi.

ic

İŞ VE EĞİTİM ÖN PLANDA
Bez afişe yazılanların büyük bir bölümünü iş ve eğitim sorunları oluşturuyor. İşte afişteki isteklerden bazıları:
“Eğitim parasız olsun”, Savaşlara parası yetenler açları da doyursun”, İş istiyorum”, “Daha fazla istihdam(Gıda Mühendislerine)”, “KPSS kaldırılsın”, “2. öğretim harçları kaldırılsın”, “Savaşsız bir dünya, kardeşçe yaşam”.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı