REKLAMI GEÇ

Milli İttifak Denizli adaylarını tanıttı

Milli İttifak Denizli adaylarını tanıttı

Seçimlere “Milli İttifak” adıyla ortak girme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin milletvekili adayları düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 12:35

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan aday tanıtım toplantısına Büyük Birlik Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ali Keser ve milletvekili adayları katıldı.

Seçimlere Saadet Partisi çatısı altında girme kararı aldıklarını ve Milli İttifak olarak yola çıktıklarını belirten BBP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ali Keser, partilere yapılan seçim yardımlarının adaletsiz olduğunu söyledi.

Keser, “Adaletsiz bir aday yardımı yapılıyor. Anayasanın 68. maddesinde seçimlere katılacak siyasi partilere hakça eşit ve adaletli pay verilmesi gerektiği belirtilmiş olmasına rağmen, adaletsiz bir hazine yardımı yapılıyor. Meclis’te bulunan 3 partiye 500 milyon lira para dağıtılıyor ve 3 parti dışında kalan partilere hiçbir yardım yapılmıyor. Seçimlerde bu 3’e katlanıyor. Şimdiye kadar mücadelemizde bizden korkanlar barajı indirmeyi düşünmediler. 3 parti birlikte hareket ettiler” dedi.

Daha sonra 7 milletvekili adayının isimleri tek tek söylenerek tanıtıldı. Milli İttifak’ın adayları şöyle:
1-Mehmet Efe
2-Hüseyin Küçüktaşçı
3-Namık Selçuk
4-Halil İ. Erim
5-Fatma Karaca
6-Bekir Giritoğlu
7-Kamil Selçuk

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı