REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi Erbakan’ı anacak

Saadet Partisi Erbakan’ı anacak

Saadet Partisi İl Başkanlığı, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2018 Perşembe, 15:10

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. yılında gerçekleştirilecek etkinliklere ilişkin açıklama yaptı.

Ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Eryılmaz, “Bilindiği üzere ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmekte ve birçok vahim hadiseler yaşanmaktadır. İşte tam da bu noktada ‘siyasetin hocası Erbakan olsa ne yapardı?’ sorusuna cevap bulmak için Saadet Partisi olarak Erbakan’ı anma ve anlama programları düzenleyeceğiz. Yapılacak programlar çerçevesinde, Erbakan Hocamızın hadiselere koyduğu teşhisleri ve çözüm önerilerini, icraatlarında gözettiği prensipleri bir defa daha hatırlama ve hatırlatma gayretinde olacağız. Gerek ülkemiz içerisinde yaşanan hadiseler, gerekse İslam Coğrafyasında ve dünyada cereyan eden hadiseler göz önünde bulundurulduğunda Milli Görüş’ün ve Erbakan Hocamızın ortaya koyduğu çözüm önerilerinin zarureti daha fazla hissedilmektedir” dedi.

4 Mart Pazar akşamı Pamukkale Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan ve yıllarca Erbakan Hoca’nın özel kalemliğini yapan İbrahim Titiz’in de katılacağı programın başlama saati 20.00 olarak açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı