REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi iddialı

Saadet Partisi iddialı

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan toplantısı, Genel İdare Kurulu üyesi Mesut Dağ’ın katılımıyla gerçekleştirdi. İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Denizli’yi yeniden Saadet Partili belediyelerle tanıştıracakların söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2018 Salı, 11:47

Ekim ayı divan toplantısının açılışında partililere seslenen Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Tunceli’de 2 askerin donarak şehit olmasının kabul edilebilir olmadığını söyledi.

Eryılmaz, “Elbette hepimizin yüreği yanıyor. Bu devirde, 2 askerimizin donarak şehit olmasını asla ve asla kabullenemiyoruz. Derhal sorumluların ve ihmali olanların ortaya çıkartılmasını aziz milletimiz adına talep ediyoruz. Buradan hayatını kaybeden yiğitlerimize de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yerel seçimlere 150 gün kaldığının belirten Eryılmaz, “Herkes emin olsun ki gerek belediye başkan adaylarımız gerekse meclis üyesi adaylarımız en güçlü ve en fazla oyu alacak isimler olacak. Seçimi kazanacak isimler olacak. Denizli’yi yeniden Saadet Partili belediyelerle tanıştıracak isimler olacak” dedi.

Ülke genelindeki belediyelerin durumunun kötü olduğunu söyleyen Ahmet Eryılmaz, “Bugün belediyeler borç batağında. Ödeme yapamıyor, hatta artık borç dahi alamıyor. Hizmet değil israf üretiyor. Halkı değil rantı seviyor. Kenti değil algıları yönetiyor. Yatırım değil reklam yapıyor. Sorunları çözemiyor” diye konuştu.

Saadet Partisi GİK üyesi Mesut Dağ da, yerel seçimlerin en iyi sonucunu Saadet Partisi’nin alacağını söyledi.

Dağ, “Belediyelerdeki israfa son vermeye var mısınız? Denizli’yi trafikten kurtarmaya var mısınız? Yeniden hizmet belediyeciliğini hayata geçirmeye var mısınız? Makam aracı saltanatına son vermeye var mısınız? İşi torpilliye değil ehline vermeye var mısınız? Belediyelere yeniden ‘rüşvet alan da veren de mel’undur’ tabelası asmaya var mısınız? Vatandaşı müşteri gibi gören zihniyete dur demeye var mısınız? Adaletsiz kentsel dönüşüm uygulamalarına son vermeye var mısınız? Belediyeleri halkla birlikte yönetmeye var mısınız? Temiz yönetime, şeffaf yönetime var mısınız? Kaynakları reklama değil hizmete aktarmaya var mısınız? Özetle Denizli’yi kurtarmaya, şehrimizi yeniden yaşanabilir yapmaya var mısınız?” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı