REKLAMI GEÇ

SP’den skandal tweete sert tepki

SP’den skandal tweete sert tepki

AK Partili Cemile Taşdemir’in skandal tweetine tepkiler birbiri ardına geliyor. Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, konuyu yargıya taşıyacaklarını ve suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti, “Saadet Partisi’ne ve ona oy veren yüzbinlerce seçmene yönelik yapılan çirkin ve haddini aşan bir sözdür. Hakaret, iftira ve hezeyandır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2018 Perşembe, 14:17

AK Parti İl Yönetim Kurul Üyesi Cemile Taşdemir’in sosyal medyadaki skandal paylaşımına tepkiler sürüyor. AK Partili Taşdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile muhalefet partilerini hedef almış, CHP’lilere akılsız, İYİ Partililere ülküsüz, Saadet Partililere imansız, HDP’lilere de vatansız demişti.

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, AK Parti YK üyesi Cemile Taşdemir’in sosyal medyada yaptığı bu skandal paylaşıma sert tepki gösterdi.

Saadet Partisi olarak ülkede kutuplaşma ve kamplaşmaya yönelik söylemlerden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştıklarını ifade eden Eryılmaz, “Ancak, bu ifade yarım asırdır milletimizin manen ve madden kalkınması için en büyük hizmetleri yapan ‘Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’ne ve ona oy veren yüzbinlerce seçmene yönelik yapılan çirkin ve haddini aşan bir sözdür. Hakaret, iftira ve hezeyandır. Bu kişi, imanın ne olduğunu, küfrün ne olduğunu, iman sahiplerini küfür ile itham etmenin ne olduğunu iyice öğrenmelidir. Saadet Partililerden özür ve helallik dilemelidir. Allah’a tövbe etmelidir. Bunu da basın yoluyla halka duyurmasını bekliyoruz” dedi.

Eryılmaz, ayrıca bu konuyla alakalı suç duyurusunda bulunacaklarını da ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı