REKLAMI GEÇ

SP’li gençlerden Aksa eylemi

SP’li gençlerden Aksa eylemi

Saadet Partisi Gençlik Kolları üyeleri, Delikliçınar’da eylem yaparak İsrail’in Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatmasını protesto etti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2014 Cuma, 13:29

Saadet Partisi Gençlik Kolları üyeleri, Cuma namazının ardından Delikliçınar Meydanı’nda protesto gösterisi düzenledi. İsrail’in 1967 yılından bu yana ilk kez Mescid-i Aksa’yı ibaret kapatmasını protesto eden Saadet Partililer, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Aksa işgal altında neden susuyorsunuz” diye seslendi. 

Basın bildirisini okuyan Saadet Partisi Denizli Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Kırgız, “Kudüs davası, işbirlikçilikle, Siyonistlerle iyi ilişkiler kurmakla ve onlarla aynı masaya oturmakla savunulamaz ve Mescid-i Aksa bu yolla kurtarılamaz. Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sesleniyoruz. Aksa’nın yeniden ibadete açılması ve Gazze’nin, Kudüs’ün yani Filistin’in her türlü tehditten ve işgalden arındırılması için İslam ülkeleri ile işbirliği yapıp, Filistin Barış Gücü’nü oluşturun. Bunları yapmadığınız müddetçe, yapılan her türlü saldırıdan mesul olduğunuzu unutmayın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı