REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin en genç il başkanı Denizli’de

Türkiye’nin en genç il başkanı Denizli’de

Osman Pamukoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) il başkanlığına 22 yaşındaki Hacer Karaman getirildi. Türkiye’nin en genç siyasi parti il başkanı olan, Karaman 11 aylık başkanlığı süresince HEPAR’a 2 bin üye kazandırdığını söyledi.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 10:23

Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı 22 yaşındaki Hacer Karaman 11 aydır bu görevi yürütüyor. Kendisi Turizm işletme bölümü mezunu. Okulu bitirir bitirmez siyasete atılmış. Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nun kitaplarını okuduktan sonra Ankara’ya giderek kendisiyle tanışmış.

Hacer Karaman Osman Pamukoğlu’na, “İçimdeki vatan aşkını körükleyen lideri buldum” deyince Pamukoğlu kendisini HEPAR İl Başkanı olarak görevlendirdi. 11 aydır HEPAR il başkanlığı görevini yürüten Karaman Denizli’de 2 bin üyeye ulaştı.

ic-1HEPAR İl Başkanı Karaman parti binasında haftada iki gün parti üyelerine seminerler düzenliyor. Hepar üyesi gençler kendi aralarında piknik ve sosyal faaliyetler düzenliyor. İl Başkanı Hacer Karaman, parti üyelerine bağlama çalarak müzik ziyafeti de veriyor. HEPAR gençlik kolları üyelerine spor yaptırıyor, Türk adet örf ve geleneklerini anlatıyor. HEPAR’a üye oyan 5 kişi sigarayı 1 kişi ise alkol alışkanlığını bıraktı.

ic-2Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Hacer Karaman, Türkiye’deki en genç siyasi parti il başkanı olduğunu belirterek, “4 yıl önce Osman Pamukoğlu’nun kitaplarını okuyunca çok etkilendim. Bütün yazılarını ve belgesellerini izledim. Düşüncelerini kendime hayat felsefesi olarak benimsedim. 1 yıl önce Ankara’ya giderek kendisiyle tanıştım. Kitaplarından ezber yaptığım yerlerden kendisiyle konular tartıştık. O da beni Denizli HEPAR İl Başkanı olarak görevlendirdi. Benim görüşlerimi yansıtan tek parti HEPAR’dır. 11 aydır üye çalışması yapıyor gençleri partimize davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı