REKLAMI GEÇ

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ANLAMLI GÜNDE, ANLAMLI ETKİNLİK

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ANLAMLI GÜNDE, ANLAMLI ETKİNLİK

Denizli Ülkü Ocakları Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşu’nun 95. Yıldönümünü düzenlediği etkinlikle kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2018 Pazartesi, 17:10

Delikliçınar Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, Ülkü Ocakları eski Başkanları Hakan Cengiz ve Murat Naci Öncel, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kamu Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Emre Erdoğan, çok sayıda Ülkücü ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Ülkenin içinde bulunduğu bu zor günlerde Cumhuriyete sahip çıkmanın herkesin asli görevi olduğunu söyledi. Hisarlıoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Danıştay 8. Dairesi andımızın okullarda okutulmasının iptaliyle alakalı kararı kaldırmıştır. Bu olumlu gelişmeler neticesinde evlatlarımız her gün, güne başlarken hepimizin çocukluğunda yaptığı gibi andımızı okuyarak Türklük şuur ve gururunu bir kez daha hatırlayacaklardır. Bu vesileyle ağaç yaşken eğilir sözünden yola çıkarak çocuklarımıza okullarda andımızın tekrardan okutulmaya başlanmasını kutluyor ve sonuna kadar deslediğimizi buradan bildiriyoruz” dedi.

29 Ekim’de bir öncekinden daha coşkulu bir şekilde Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacak bu coşkuyu nesilden nesile aktaracaklarını kaydeden Hisarlıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu hususta gençlerimize büyük vazifeler düşmektedir. Başbuğ Alparslan Türkeş’in gençlerimize olan güvenini “Hepiniz birer Türk Bayrağısınız, bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin” sözleriyle açıkla dile getirmiştir. Bizler de her konuda olduğu gibi bu konuda da gençlerimize sonuna kadar güveniyor, onların sayesinde aydınlık bir geleceğin bizleri beklediğine canı gönülden inanıyoruz. Konuşmama, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleriyle son vermek istiyorum. “Benim Naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türk’üm diyene.”

HEP BİR AĞIZDAN ANDIMIZ VE 10. YIL MARŞI

Başkan Hisarlıoğlu’nun konuşmasının ardından şiirler okundu, Andımız ve 10. Yıl Marşı coşkuyla söylendi. Kutlamada ayrıca Başkan Hisarlıoğlu ve eski Ocak Başkanları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Önündeki Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı