REKLAMI GEÇ

Üye olmak isteyene İYİ Parti gidecek

Üye olmak isteyene İYİ Parti gidecek

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı üye kampanyası başlattı. Üye olmak isteyen ancak partiye gelemeyenlere ise parti yöneticileri gidecek. İl Başkanı Raziye Akışık projeyi sosyal medya hesabından ‘Gelin biz olalım, İYİ olalım’ diyerek duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2020 Perşembe, 12:44

İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık partiye üye kampanyası başlattı. Partide il başkanı değişiminden sonra birleştirici güç olacağını belirten Raziye Akışık, “Kongre konuşmamızda da söylemiştik. Partileşme süresinde ilk yola koyulanda, en son üye olanı da kucaklayacağız. Ailemize her geçen gün yeni üyeler ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. Biz bu yola ayrıştırıcı değil birleştirici güç olacağız diyerek çıktık” dedi.

Partiden istifa eden, üyelikten ayrılanlarla yeniden aynı safta, aynı yolda yürümek istediklerini belirten Akışık, “Bunun en güzel örneği ise partimizin kurucu üyesi Nuri İyice’nin yeniden aramıza katılması oldu. Yanımızda olanlarla, olmayanlarla, küskünlerle, barışıklarla hep birlikte olacağız. İyilik bulaşıcıdır hareketiyle, artık daha çok çalışacak, daha çok güçlenecek iyi bir ekip olacağız. Hep birlikte çıktığımız bu yolda yeni bir üye kampanyası başlattık. Artık üye olacak vatandaşlarımızı ayağımıza çağırmayacağız. Biz onların ayağına gideceğiz. Yeter ki bir Alo desinler, onlara bir telefon kadar yakın olacağız. Partimizin numarası 0258 264 04 94. Kibirsiz, egosuz, tamamen halkın içinden, halktan biri olarak tüm samimiyetimle Denizli’yi davet ediyorum. Gelin biz olalım, İYİ olalım” diyerek, vatandaşları İYİ Parti’ye üye olmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı