REKLAMI GEÇ

Vekil Öztürk Atatürk’e hakaret eden hadsizin peşini bırakmıyor

Vekil Öztürk Atatürk’e hakaret eden hadsizin peşini bırakmıyor

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, sosyal medya hesabından Atatürk’e hakaret eden kamu görevlisinin peşini bırakmıyor. TBMM’de söz alan Vekil Öztürk, hemen görevden alınmasını ve hakkında soruşturma başlatılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2019 Çarşamba, 13:16

Orman Genel Müdürlüğü’nün Denizlili Şube Müdürü Denizlili Said Dağdaş, facebook hesabından ülkenin kurucu lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için haddini aşan hakaretler içeren, küstahça bir sosyal medya paylaşımı yapmıştı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, tepkilerin ardından önce paylaşımlarını silen, ardından da sosyal medya hesabını kapatan Said Dağdaş’ın peşini bırakmıyor.

Olayı ilk gündeme getiren isim olan Yasin Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz aldı.

Konuşmasında Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerine seslenen Öztürk, “Orman Genel Müdürlüğü’nde çalışan bir şube müdürü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde, sosyal medyada içindeki kinini kusuyor. Mesajında Gazi Paşa’ya put diyen, İslam’la savaşan diktatör diyen bu şube müdürü halen görevde. Bir ülkenin onurlu hiçbir evladı yemek yediği kaba pislemez, bu ülkenin vefalı hiçbir evladı ülkesinin kurucusuna terbiyesizlik etmez, inançlı hiçbir insan da ebediyete inkal etmiş kişinin arkasından konuşmaz. Sen bu ülkenin ekmeğini ye, Atatürk’ün kurduğu okullarda oku, milletin ödediği vergilerle maaş al, sonra da ülkenin kurucusuna hakaret et, küfret, nankörlük et. Devletin lokması boğazına dizilir inşallah” dedi.

“Bu şube müdürü bu desteği, bu cesareti kimden almaktadır?” diye soran Vekil Öztürk, “Bu sütü bozuk kişinin karakteri, görüşü elbette onu o makama getirenlerce bilinmektedir. Yapılması gereken hemen görevden alınmalı, hakkında soruşturma başlatılmalıdır. Eğer bu adamın arkasında duracak olursanız, kendisiyle ilgili işlem yapmazsanız, siz de aynı zihniyetin ürünü müsünüz?” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı