REKLAMI GEÇ

Ayhan:AK Parti siyasetinde insan yoktur

Ayhan:AK Parti siyasetinde insan yoktur

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizi Milletvekili Emin Haluk Ayhan, iktidarın siyasi anlayışında insanın geleceğine dair bir şey olmadığını öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2014 Perşembe, 14:45

Ayhan, AK Parti iktidarı dönemindeki icraatların bilimsellik ve demokratikleşme açısından incelenmesine ihtiyaç bulunmadığını, çünkü AKP’nin siyaset anlayışı bilimsellikten demokratikleşmekten tamamen uzak olduğunu söyledi.

AK Parti’nin siyaset anlayışının kendi için faydacılık ve fırsatçılık üzerine kurulduğunu ifade eden Ayhan, “AKP’nin siyasetinde insan yoktur. İnsanın daha iyi bir geleceği yoktur. Varsa yoksa tek kişiye göre gelecek şekillenmesi vardır. Usulsüzlüklerin kanunsuzlukların yolsuzlukların örtülmesi vardır” dedi.

İktidarın dış politikasını da eleştiren Ayhan, “Başbakan nutuk atmaktan başka bir şey yapamıyor. Meydanlarda bağırmakla iç politika malzemesi haline getirmekle bu işler çözülmez. Gazze’de hükümet devreden çıkmıştır. Bölge ülkeleri çözüm ararken AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı sadece konuşmaktadır. ABD Dışişleri Bakanı; Mısır, Katar, Ürdün’ü muhatap olarak görüyor. AK Parti dış politikasının ülkemizi Ortadoğu coğrafyasında getirdiği nokta budur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı