REKLAMI GEÇ

AYSİAD’dan MHP’ye ziyaret

AYSİAD’dan  MHP’ye ziyaret

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2012 Perşembe, 13:40

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın da hazır bulunduğu ziyarette AYSİAD Başkanı Kemal Yamuç, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetimine görevlerinde başarı diledi. Yamuç, “Demokrasimizde siyasi partilerimizin çok ciddi görev ve misyon yüklendiklerini biliyoruz. MHP’nin de Türk siyasi hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu da biliyoruz. İl Başkanımız Yeniçeri ve ekibini kutluyoruz. Partisine yeni bir soluk getireceklerine inanıyorum. Bizler sanayici ve işadamları olarak Türk Milleti adına yapılacak her türlü girişimde ve faaliyette yanlarındayız. Yeni seçilen yönetime başarılar dileriz” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri de yaptığı konuşmada, AYSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sivil toplum kuruluşları ile fikir alışverişini sürekli yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. AYSİAD’ı yakından takip ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında çok başarılı projelere imza attıklarını biliyoruz. Yaptıkları ticaretin dışında kültürel etkinliklere ağırlık veriyorlar. Özellikle Batı Trakya’da bulunan Müslüman topluluklarla ve Türk Cumhuriyetleri ile ilgili çalışmalarını takdir ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı