REKLAMI GEÇ

Bahtiyar doludizgin

Bahtiyar doludizgin

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, anketlerde, aldığı oy oranı ile Denizli’deki üç başkan adayı arasında ilk sırada yer alıyor.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkanı Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Gece gündüz demeden seçmene ulaşmak için çalışan Bahtiyar, projelerini anlatıyor, halktan destek istiyor. Halkın ilgisi de her geçen gün aynı ölçüde Bahtiyar ve ekibine doğru artıyor. Her kesimin oylarına talip olan Bahtiyar, “Ben Denizliliyim bu şehirde yaşayan herkes benim hemşerim. Bu iktidarın alternatifi biziz” dedi.

Bahtiyar’ın durup dinlenmeden yaptığı bu çalışmalar meyvesini de veriyor. 5 ayrı anket çalışmasında halk adres olarak MHP’yi ve Ümit Bahtiyar’ı gösterdi. Denizli yerelinde yapılan ankette yüzde 33.0 ile ülke genelinde ve Denizli bölgesinde yapılan bir ankette yüzde 45.83 ile yine Denizli adayları arasında, internette yapılan bir ankette yüzde 41.67, bir başka ankette yüzde 73.93 tüm Türkiye’de yapılan ve Denizli adaylarında gerçekleştirilen bir diğer ankette de yüzde 34 oy oranı ile Ümit Bahtiyar açık ara önde.

Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Bu sonuçlar bizim daha çok çalışmamızı emrediyor. Halkın bize gösterdiği bu ilgi, bizi daha çok ateşleyecektir. Halkın işaret ettiği nokta, alternatifin bizim olduğumuz ve yerel seçimlerde AKP’nin kırmızı kart göreceğidir. Bu nedenle daha dolu, daha tempolu çalışacağız. 30 Mart günü bu halk Denizli Belediyesi’nin yönetimini tekrar ele alacaktır. Artık tek adam zihniyeti yok. Artık çalışma zamanı sorun çözme zamanı. Denizli halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Anket sonuçlarını değerlendiren MHP İl Başkanı Ferudun Ünal da “Denizli halkı adresi göstermiştir. Bu adres MHP’dir. Bu iktidara ders vereceğiz. Bu dersi halk, sandıkta MHP’ye oy vererek bu iktidara yol gösterecektir. İşsizliğin pençesinde kıvranan halka, zamlarla zulüm eden, AKP’li belediye yönetimi, halkın takdiri ile yine yönetimi halka devredecektir. Bu sonuçlar, Denizli halkının tercihinin ne olduğunu göstermiştir. Biz camia olarak daha çok çalışacağız. Daha çok Denizliliye ulaşacağız. Bu bizim daha fazla gayretle çalışmamızı sağlayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı