REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’a yoğun ilgi

Bahtiyar’a yoğun ilgi

Ekonomik krizden en çok yara alan kesimlerden biri olan Fatih Mahallesi, MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ı bağrına bastı.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Genelde, tekstilde çalışan işçi kesiminin yaşadığı Fatih Mahallesi’ni, halkın sorunlarını dinlemek için kalabalık bir heyet ile ziyaret eden Bahtiyar, karşılaştığı ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Mahalle sakinlerine, kendisini ve projelerini açıklayan Bahtiyar, destek isterken vatandaşın sorunlarını ve çözüm önerilerini de dinledi. Ağırlıklı olarak işten çıkartmalardan şikayetçi olan mahalle sakinleri, ekonomik krizin en çok kendilerini vurduğundan bahsederek, bir an önce çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, her gittiği yerde sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Seçim çalışmalarına durup dinlenmeden devam eden Bahtiyar, mahallelerde çalmadık kapı girmedik ev bırakmıyor. Fatih Mahallesi’nde, vatandaşların yoğun ısrarı üzerine, bir ailenin evine konuk olan Ümit Bahtiyar ve eşi Nurcihan Bahtiyar’a ekonomik krizin altında ezilen vatandaşlar kendi ailelerinden biri gibi davrandılar. Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Belediyenin, her alanda vatandaşın yanında yer alması gerekir. Bu ekonomik krizin atlatılması için Denizli’nin tekrar üretim merkezi haline gelmesi gerekir. Bunun için projeler hazırladık. Yerel yönetim, gerektiğinde taşın altına elini koymalıdır. Ancak bugüne kadar mevcut belediye yönetimi, önlem alacağı yerde halka zulüm edercesine zamlar yaptı” dedi.

“Üst geçitler bize eziyet”

Diğer taraftan vatandaşlar, yapılan üst geçitlerin güvenlik için sorun oluşturduğunu, ayrıca yaşlılar ve engellilerin üst geçitleri kullanırken tam anlamıyla eziyet çektiklerini söyledi.

Bahtiyar, kendisine iletilen sorunların dinledikten sonra “Bu problemleri biliyoruz. Üst geçitlerle ilgili şikayetlerinizi dikkate alacağız” dedi. Projelerini anlatan Bahtiyar Ailesi’ne, teşekkür eden Fatihli vatandaşlar “Biz sorunlarımızı anlatmak için Belediye’ye gittiğimizde muhatap bulamıyoruz. Bulsak da azarlanıyoruz. Hiçbir sorunumuzu dile getiremedik. Bizim düşüncelerimiz dikkate alınmıyor” diyerek mevcut yönetime karşı sitemlerini dile getirdi. MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Biz sizden biriyiz. Ben işadamı değilim. Belediye de işyeri gibi yönetilecek bir yer değil zaten! Orası, kimsenin özel mülkü değil. Belediye halkın yeridir ve halkla birlikte yönetilir. Halkın sorunlarını dikkate almak gerekir. Şundan emin olun ki, biz, halktan kopmayacağız. Sizin yanınızda sizin sorunlarınızı, sizinle birlikte çözeceğiz. Her zaman söylediğim gibi, göreve gelir gelmez, başkanlık makamındaki o kapıları kaldıracağız. Belediyenin etrafındaki demir parmaklıklarda sökülecek. Halk belediyeden kopmayacak. Vatandaş her derdini istediği zaman başkanına ve belediye yönetimine ulaştırabilecek. Güler yüzlü hizmet olacak. Asık suratlı, insanlara tepeden bakan belediyecilik anlayışını kabul etmiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı