REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan eski belediyelere özel ilgi

Bahtiyar’dan eski belediyelere özel ilgi

Seçim çalışmalarında, bu haftayı, belediyelikleri iptal edilen bölgelere ayıran MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, bu bölgeler için çok büyük projeler hazırladıklarını belirterek, iptal edilen bölgelerde çağdaş hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini ve hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini kaydetti.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2009 Salı, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, belediyelikleri iptal edilen bölgeleri ziyaret etti. Bahtiyar, Denizli’nin yapılan uygulamalarla kelimenin tam anlamıyla cezalandırıldığını söyledi ve Denizli’nin 29 Mart’ta bu yükten kurtulacağını dile getirdi. Bahtiyar, “Teşvik uygulaması ile başlayan ve Denizli halkının sabrını ölçer nitelikle olan uygulamalar, vatandaşı iyice çileden çıkartmıştır. Denizli hep pilot il oldu. Ama bir türlü uçamadık. Hep çakıldık kaldık. Sevk uygulamasında pilot il. Araç vize uygulamasında pilot il. Teşviklerde teşviksiz bırakılarak pilot il. Yapı denetimde pilot il, Aile Hekimliği’nde pilot il, trafikte pilot il yaptılar. Peki Denizli ne kazandı? Çileden başka hiçbir şey” dedi.

“Denizli hak ettiğini böyle mi aldı?”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli hak ettiğini aldı” diyenlere de tepki gösterdi. Bahtiyar, “Sevindik’te Karşıyaka’da Dokuzkavaklar’da Fatih’te, İlbadı’da Sümer’de vatandaşın evini yıkacağız diyerek diken üstünde bıraktılar. Böyle mi hak ettiğini aldı Denizli? Herkes rahat olsun. Biz geliyoruz hem de çok güçlü geliyoruz. Halk, bu zulme dur diyecek. Denizlili insanı zekidir ve çalışkandır. Üretkenliğini elinden aldılar. Tekrar üretimin başkenti yapacağız. Eğitim ve kültür şehri yapacağız. Denizli halkı Kime ne kadar güveneceğini bilir” dedi.

“Emanet, halkın emaneti”

Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli halkına seslenerek, “Sizler kime oy vereceğinizi çok iyi bilirsiniz. Sizler, belediyeyi kime emanet edeceğinizi, kimin bu emaneti daha iyi koruyacağını iyi bilirsiniz. Bizim geçmişimiz belli. 10 yıllık bir belediyecilik tecrübemiz var. Uzun yıllardır da siyasetin içindeyim. Benim kapım her zaman herkese açıktı ve öyle olacak. Adayları çok iyi tanıyın. Kimin ne kadar güvenilir olduğunu test edin. Popülist politikalara paye vermeyecektir bu Denizli halkı. Verilen sözleri kimin yerine getireceğini iyi bilir. Meclis üyeliğim boyunca halkın avukatlığını yaptım. Olumlu her projede olumlu oy kullandım. Ancak halkın oluru olmadan yapılan her işe de karşı çıktım. İlbadı, Aktepe, Karşıyaka ve Sevindik halkı neler yaptığımı çok iyi bilir. Onlar için mücadele ettim. Geçmişim tertemiz, geleceğimiz de tertemiz olacak. Çünkü biz halkın içinden geleniz, halkın avukatlığını yaparız, mücadelemiz halkın refahı için. Kadrolarımızda öyle olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı