REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan kamu personeline markaj

Bahtiyar’dan kamu personeline markaj

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Bahtiyar, Denizli Belediyesi, Sosyal Güvenlik Kurumu, Türk Telekom ve PTT personelini ziyaret edip destek istedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2008 Cuma, 01:00

Denizli’de belediye başkan adaylığı ilk kesinleşen isim olan Milliyetçi Hareket Partili Ümit Bahtiyar, seçim mesaisine erken başladı. MHP’nin genç ve karizmatik adayı, oluşturduğu özel bir ekiple seçmenlerin tek tek ayağına gidiyor. Ziyaretlerine yaklaşık iki hafta önce başlayan Bahtiyar ve ekibi, kamu kurumları çalışanlarını işyerlerinde ziyaret ederek destek istedi.

Önce Denizli Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Bahtiyar, burada tüm katlarda çalışan personel ile görüştü ve desteklerini istedi. Ardından Sosyal Güvenlik Kurumu, Türk Telekom Müdürlüğü ve PTT Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar kendini tanıttı. Amaçlarının Denizli’ye yeni bir vizyon kazandırmak olduğunun altını çizen Bahtiyar, sağlıklı projelerle kente büyük katkılar sağlayacaklarının altını çizdi. Milliyetçi Hareket Partililerin de büyük desteğini arkasında gören Bahtiyar, çalışmalarını emin adımlarla sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı