REKLAMI GEÇ

Başarının formülü kadın ve gençler

Başarının formülü kadın ve gençler

Denizli’nin MHP’li tek başkanı olan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, MHP Genel Merkezi’nin Antalya’da organize ettiği Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı. Akcan,yaptığı konuşmadagenel seçimlerde başarılı olmak için kadın ve genç seçmenlere ulaşılması gerektiğini vurguladı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 10:59

MHP’nin17-19 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlediği Belediye Başkanları Toplantısı tamamlandı. Toplantıya Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan da katıldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlık ettiği Antalya buluşmasının gündemi ağırlıklı olarak 2015’te yapılacak genel seçimler oluşturdu.

AKCAN SÖZ ALDI
Toplantıda söz alan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan,tüm büyükşehir, şehir ve ilçe belediye başkanlarının da bulunduğu toplantıda genel seçimlerde başarılı olmak için ilçesinde yapacağı çalışmaları aktardı.

Kadınlar ve gençlerin seçimde önemli olduğunu vurgulayan Akcan, “MHP’nin asil kadrolarında görev almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde partimizi daha ileriye taşımak için özellikle kadınlar konusunda çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kadınlarımızın seçimde ne kadar etkili olduğu bilinciyle, partimizin bu zafiyetini azaltarak seçime hazırlanmalıyız. Kadınlar ve gençlerle seçimde başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı