REKLAMI GEÇ

Birtürk: 2018’e kadar kongre yok

Birtürk: 2018’e kadar kongre yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cafer Birtürk, kongre süreci ile ilgili tartışmaları değerlendirdi, “18 Mart 2018’e kadar kongre yok. Bu olay bitmiştir. İlçe kongrelerimiz 22 Şubat 2016’da başlayacak” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2016 Salı, 16:05

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, yeni atanan Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Birtürk, il ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda, yeni atanan 5 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

“TÜRKÇÜLÜK YOK EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR”
MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, 3 Mayıs’ın Türkçülük Günü olduğunu belirterek, Türkçülüğün geçmişte olduğu gibi bugün de tehlike altında olduğunu söyledi. AK Parti iktidarının Türkçülüğü yok etmeye çalıştığını ileri süren Birtürk, “Türkçülük, bugün de tehlike altındadır. AK Parti İktidarı okullarda ‘Andımızı’ kaldırarak, çocukların beyinlerinden Türkçülüğü silmek istemektedir. O nedenle bizlere önemli görevler düşmektedir. Türklüğü ve Türk ülküsünü doğru okumak ve geçmişten ders alıp Türk Milleti’nin onurlu geleceğini inşa etmek için daha çok çalışmalıyız” dedi.

“KONGRE YOK”
MHP’yi içeriden ve dışarıdan parçalamak isteyenlerin olduğunu öne süren Birtürk, kongre ile ilgili süreci de değerlendirdi. Birtürk, “18 Mart 2018’e kadar kongre süreci yok, bunu da bilmenizi isterim. Biz mahkeme kararına saygılıyız. Ancak kongre kararı veren mahkeme, bir başka arkadaşlarımızın açtığı dava sonucu yürütmeyi durdurma kararı alıyor. O nedenle, Danıştay kararını beklemek zorundayız. Ama ben farklı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. O nedenle 18 Mart 2018’e kadar kongre yok. İlçe kongrelerimiz ise 8 Ekim 2016’da başlayacak” dedi.

Yorumlar

öğrenci velisi   -  Bağlantı 4 Mayıs 2016, 08:50

Nerden biliyon gaipten haber mi geldi. Ya bi gidin artık istenmiyorsunuz gitsenizde millet bir rahat etse.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı