REKLAMI GEÇ

Bizim dönemimiz halkın dönemi olacak

Bizim dönemimiz halkın dönemi olacak

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve Eşi Nurcihan Bahtiyar Eskihisarlılar’la buluştu. “Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Köy halkının sorunlarını çok iyi biliyoruz.” diyen Bahtiyar’a halk yoğun ilgi gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Eskisiharlı kadınların konuğu olan Nurcihan Bahtiyar’a kadınlar da bir sürpriz hazırladı.

Ekmek evinde biraya gelen kadınlar, Nurcihan Bahtiyar’ı ekmek teknesinin başına geçirip yufka açtırıp pişirttirdiler. Bahtiyar, “İşte bizim kültürümüz bu. Bu kültürün yok olmaması gerekiyor. Biz bu kültürü yaşatmaya geliyoruz. Yaşanan ekonomik kriz bu kültürümüz yaşatılmasının ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha kanıtladı. Vatandaş işsiz, birde gereksinimlerini kısıtlarsak sosyal patlama yaşanır. Bizim amacımız vatandaşa en iyi hizmeti sunarak huzur ve mutluluğunu sağlamaktır” diye konuştu.

Köylülerle bir araya gelen MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise Eskihisarlılar’a kendini tanıttı, projeleri hakkında bilgi verdi. Özellikle gençlerin yoğun markaja aldığı Bahtiyar’a halk sorunlarını anlattı. Özellikle üretememekten şikayet eden Eskihisarlılar’a Bahtiyar, “İşte bizim yola çıkış noktamız bu. Denizli tekrar üretimin başkenti olacak. Projelerimiz bu yönde olacak. Su probleminizi çözeceğiz. Çiftçi tekrar üretim yapabilecek. Ayrıca evleri yıkılacak olan vatandaşlara rahat olsun. Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz” dedi.

Eskihisarlı vatandaşlarla birlikte köyde inceleme yapan Bahtiyar ve kurmaylarına tek tek sorunlar aktarıldı. Özellikte altyapı eksikliğine dikkat çeken vatandaşlar, “Biz mevcut başkanın yanına bile yaklaşamıyoruz. Sorunlarımızı dile getiremiyoruz. Biz yok sayılıyoruz. Evlerimizi hiç bize danışmadan yıkıp TOKİ ile anlaşma yapmamız için zorlandık. Biz bizi zorlayan ulaşamadığımız bir başkan istemiyoruz” dediler. Bahtiyar, “Her zaman her yerde söylüyorum. Başkan seçildiğimiz gün, biz makam odasındaki o kapıları söktüreceğiz. Demir parmaklıkları kaldıracağız. Göreceksiniz biz buna inandık. Vatandaşta inansın. Biz bu seçimi kazanacağız. Her gittiğimiz yerde bu hissediyoruz” diye konuştu.

Fatih Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından düzenlenen aşure gününe de katılan Bahtiyar ve kurmaylarına halkın ilgisi oldukça yoğundu.Sıcak bir ortamda karşılanan Bahtiyar ve ekibi vatandaşlar tarafından yakın markaja alındı. Sorunlarını aktarma fırsatı bulanan vatandaşlara Bahtiyar projelerini anlattı. Halkın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Bahtiyar, “bizim dönemimiz halkın dönemi olacak” dedi. Etkinlikte vatandaşla birlikte keşkek ve aşure yiyen Bahtiyar, “İçinizden biriyim. Yaşanan ekonomik sıkıntıların en fazla yaşandığı bölge burası. Bizim önemle durduğumuz konu bu. İnsanların rahatça yaşabileceği ve ocağındaki ateşi söndürmek için gereken tedbirleri belediye olarak almamız lazım. Sizin sorunlarını en az sizin kadar biliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı