REKLAMI GEÇ

Çivril MHP’de istifa şoku

Çivril MHP’de istifa şoku

MHP Çivril İlçe Teşkilatı istifa şoku ile sarsıldı. 41 kişinin partiden istifa ettiği, 70’den fazla partilinin de sırada olduğu ileri sürüldü. İlçe Başkanı Ergün Çiftçi ise sayının abartıldığın söyledi, “Kişisel menfaatleri doğrultusunda 30-35 kişi istifa etti” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2017 Cumartesi, 11:57

Çalkantılı bir süreç yaşayan MHP’de istifalar birbiri ardına geliyor. MHP Çivril İlçe Teşkilatı’nda da istifa şoku yaşanıyor. 112 partilinin İlçi Seçim Kurulu’na istifa dilekçeleri gönderdiği, bunlardan 41’inin işlemlerinin tamamlandığı ve MHP’den istifa ettikleri belirtilti.

Sırada bekleyen 71 kişinin de dilekçelerinin işleme sokulduğu, hafta başında da istifa dilekçelerinin kabul edileceği öğrenildi. İstifa edenlerin arasında Kıralan Belediye Başkanlığı da yapan Bayram Gümüş ve bazı eski meclis üyelerinin de yer aldığı ifade edildi.

ÇİFTÇİ: “SAYI ABARTILIYOR”
İstifa iddialarını değerlendiren MHP Çivril İlçe Başkanı Ergün Çiftçi, sayının abartıldığın söyledi. Partiye gelip “İstifa ediyorum” diyen kimsenin olmadığını belirten Çiftçi, sayının da abartıldığını, 30-35 dolayında bir istifanın söz konusu olduğunu öne sürdü.

PARTİDEN AYRILANLAR BELLİ
Partiden istifa edenlerin çoğunluğunun genel merkez tarafından görevden alınan asil ve yedek yönetim kurulu üyelerinden oluştuğunu dile getiren Ergün Çiftçi, “MHP ideolojik bir parti. Bu partinin sayesinde belediye başkanı, meclis üyesi olan arkadaşlar var. Bu parti sayesinde bir yerlere geliyorlar, belediye başkanı oluyorlar, gün gelip kaybettiklerinde de partiyi ve üst yönetimi suçluyorlar. Demek ki arkadaşlar yeteri kadar hizmet edememiş, vatandaşlara kendilerini anlatamamışlar ve kaybetmişler. Bunda yukarıyı suçlamanın anlamı yok. Menfaatleri doğrultusunda istifa ettiler, hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı