REKLAMI GEÇ

İhsanoğlu’na destek istediler

İhsanoğlu’na destek istediler

MHP, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili çalışmalarına Çivril’de devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2014 Çarşamba, 12:11

Çivril ziyaretine MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilli Yusuf Garip, MHP İl Başkan Yardımcısı Hamdi Yılmazlı, MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan, Çivril İlçe Başkanı Ergün Çiftçi ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilli Yusuf Garip, ilçedeki ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 12 yıldır ülkeyi yönetenlerin devlet geleneklerini yerle bir ettiğini söyledi. Garip, “Türkiye tarihi bir süreçten geçerken, içerde ve dışarıda sorunlar çığ gibi büyürken, insanlarımız umutsuzluk içinde kıvranırken, AKP Hükümeti ve Sayın Başbakan adeta kendi derdine düşmüştür. İçeride kendi milletine her türlü baskıyı yapan AKP iktidarının dışarıda hiçbir caydırıcılığı ve itibarı kalmamıştır” dedi.

MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan da bu seçimde herhangi bir siyasi parti adayına destek istemediklerini belirterek, “Pazar günü yapılacak seçimle herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanı’nın Çankaya köşküne oturmasını bekliyoruz. Ya bu derinleşme gittikçe artacak ki, millet olarak bundan son derece rahatsız olur ya da bu kucaklaşma yeniden sağlanacaktır. Onun için 10 Ağustos seçimleri milletimizin her siyasi görüşteki insanlarımız açısından büyük bir fırsattır” diye konuştu.

Yorumlar

deniz tezcan   -  Bağlantı 7 Ağustos 2014, 11:03

İhsanoglunu cumhurbaşkaşkanlıgı cok yakışır bence

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı