REKLAMI GEÇ

MHP İl Kongresi tamamlandı, Cafer Birtürk yeniden başkan seçildi

MHP İl Kongresi tamamlandı, Cafer Birtürk yeniden başkan seçildi

MHP İl Teşkilatı sandığa gitti. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il başkanlığı seçimlerine tek aday olarak katılan mevcut İl Başkanı Cafer Bürtürk, kongreye katılan delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi. Birtürk, “Güzel bir kongre oldu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2017 Pazar, 19:25

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kongresi Katipoğlu Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, çevre illerin il başkanları ve delegeler katıldı.

Mevcut İl Başkanı Cafer Birtürk’ün tek aday olarak katıldığı seçimlere delegelerin ilgisi yoğun oldu. Kayıtlı 501 delegeden 497’sinin oy kullandığı seçimlerde Birtürk başkanlığındaki 43 kişilik yeni yönetim göreve getirildi.

Güzel bir kongre süreci yaşandığını belirten Birtürk, bir süre önce başlattıkları kongre sürecini il teşkilatı ile noktaladıklarını söyledi. Diğer ilçelerde de seçimlere tek aday olarak gidildiğini ve kardeşlik içinde yeni yönetimlerin oluştuğunu anlatan Birtürk, partiyi daha da güçlendirmek için görevlerine ara vermeden devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı