REKLAMI GEÇ

MHP’de Garip imzasını geri aldı

MHP’de Garip imzasını geri aldı

MHP’de olağanüstü kongre için mücadele eden parti içi muhalefet, Denizli’de ilk firesini verdi. Olağanüstü kongre için imza veren 19 isimden birisi olan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf Garip, desteğini ve imzasını çekti. Denizli MHP’de flaş bir gelişme yaşandı. Geçen hafta Ankara’ya giden ve genel merkez yöneticileriyle görüşen Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Yusuf Garip, bu görüşmelerin ardından muhalefet kanada verdiği destekten vazgeçti….

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2016 Cuma, 13:59

MHP’de olağanüstü kongre için mücadele eden parti içi muhalefet, Denizli’de ilk firesini verdi. Olağanüstü kongre için imza veren 19 isimden birisi olan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf Garip, desteğini ve imzasını çekti.

Denizli MHP’de flaş bir gelişme yaşandı. Geçen hafta Ankara’ya giden ve genel merkez yöneticileriyle görüşen Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Yusuf Garip, bu görüşmelerin ardından muhalefet kanada verdiği destekten vazgeçti.

Garip’in noter huzurunda imzasını geri çekmesiyle olağanüstü kongre için Denizli’den imza verenlerin sayısı 18’e düştü. Bu arada, önümüzdeki günlerde imzasını çekecek yeni isimlerin olacağı bildiriliyor. Genel merkez delegesi 20 isimden birisi olan Gülay Özcan ise, olağanüstü kongre için imza vermemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı