REKLAMI GEÇ

Denizli’den 18 delege MHP Kurultayı’nda

Denizli’den 18 delege MHP Kurultayı’nda

MHP’de yaz sıcağından da sıcak bir gün yaşanıyor. Muhalifler, genel merkezin yasa dışı ilan ettiği kurultayı topluyor. Mahkeme kararıyla Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde yapılacak tüzük kurultayına Denizli’den 18 delege katılıyor. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yanında yer alan Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ile iki delege kurultaya katılmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2016 Pazar, 10:55

Siyasette gözler bugün Ankara’da gerçekleştirilecek MHP Olağanüstü Tüzük Kurultayı’na çevrildi. Parti içi muhalefetin mahkeme kararıyla toplantıya çağırdığı kurultayın nasıl bir sonuç vereceği merakla beklenirken, Denizli delegelerinin tamamına yakını başkente gitti.

KURULTAYA KATILAN DELEGELER
Kurultay için imza veren delegeler Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, eski il başkanı Yasin Öztürk, Merkezefendi delegeleri Fatih Coşkun, Halil İbrahim Çerçi ve Halit Çekiç, Pamukkale delegeleri Hasan Akgün, İbrahim Ekiz ve Hüseyin Ülgen, Buldan delegeleri Temel Başbuğ ve Mehmet Tuğrul, Çivril delegesi Bayram Gümüş, Honaz delegeleri Sezgin Arıkan, Özer Küçükçal ve Ali Semerci, Serinhisar delegesi Osman Karakuzu, Tavas delegesi Süleyman İsen, Acıpayam delegesi Hüseyin Bağ ve Kale delegesi Hüsamettin Aşkın’ın Ankara’da olduğu öğrenildi.

KATILMAYANLAR
Daha önce olağanüstü tüzük kurultayı için imza veren, ancak daha sonra imzasını geri çeken Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Yusuf Garip ile imza vermeyen Gülay Özcan, kurultaya katılmıyor. Kurultaya katılmayan bir başka isi ise milletvekilliği nedeniyle doğal delege olan ve Bahçeli’nin yanında yer alan Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan.

Yorumlar

öğrenci velisi   -  Bağlantı 20 Haziran 2016, 08:13

Sayın Yusuf GARİP ve Gülay Özcan demek ben halkın sesine değilde Bahçeliye kulak veririm dedeniz. İnşallah bir dahiki seçimlerde halk sizi görür

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı